Cum pot scapa de aceste probleme ??
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpbb 3.0.
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Cum pot scapa de aceste probleme ??
http://img138.imageshack.us/img138/8383/93369319.png
As dori ca atunci cand ii dau "Creaza cont" sa nu-mi mai apara tabelul cu "Nu exista forumuri".
http://img580.imageshack.us/img580/4574/93019358.png
Si atunci cand nu sunt conectat, daca ii dau sa citesc o categorie, pur si simplu aceasta mi se dubleaza, ca in imaginea de mai sus. Cum o pot remedia ?
As dori ca atunci cand ii dau "Creaza cont" sa nu-mi mai apara tabelul cu "Nu exista forumuri".
http://img580.imageshack.us/img580/4574/93019358.png
Si atunci cand nu sunt conectat, daca ii dau sa citesc o categorie, pur si simplu aceasta mi se dubleaza, ca in imaginea de mai sus. Cum o pot remedia ?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cum pot scapa de aceste probleme ??
Poti sa ne furnizezi un link catre forum?
-
- Utilizator înregistrat
Link-ul catre forum:
www.m-action.ro
www.m-action.ro
- dorin
- Fost coleg
Mesajul "nu exista forumuri" e posibil sa fie un element al stilului dar e posibil sa fie si in ucp.php. Hai sa vedem (intre tag-urile code) ucp.php!
Nu imi dau seama de ce apare acolo si daca e rezultatul instalrii unui MOD sau nu. A existat de la inceput pe forum sau de la instalarea acestei teme ? Cum se numeste tema si de unde ai descarcat-o ?
Pentru problema cu dublarea, ar fi bine sa ne oferi un cont de test, daca ea este vizibila doar utilizatorilor autentificati.
Nu imi dau seama de ce apare acolo si daca e rezultatul instalrii unui MOD sau nu. A existat de la inceput pe forum sau de la instalarea acestei teme ? Cum se numeste tema si de unde ai descarcat-o ?
Pentru problema cu dublarea, ar fi bine sa ne oferi un cont de test, daca ea este vizibila doar utilizatorilor autentificati.
- Ivan Petre Paul
- Nivel phpBB: Experimentat
Tema pare a fi neactualizată. Actualizeaz-o și vezi dacă mai ai problema cu "Nu există forumuri".
Articole recomandate:
Verificare versiune stil/temă
De ce este necesar să-mi actualizez tema?
Actualizare temă
Articole recomandate:

phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Paii nu cred ca problema e de la faptul ca nu are tema update. Problema a fost in felul urmator, am modificat permisiunile pt vizitatori ca sa fie vizibil forumul cu tot cu categorii, zis si facut, dar nu-mi apareaua categoriile si ce trebuia sa apara in mod normal. Am bagat alta tema sa vad daca cu ea functioneaza permisiunile si da au mers. De aici rezulta ca problema era din cauza temei, asa ca m-am uitat in overall_header si acolo am adaugat urmatorul cod:
<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN -->
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="100%" valign="top">
<!-- INCLUDE forumlist_body.html -->
<!-- ENDIF -->
Bineinteles, ca rezultatul ar fii fost multumitor daca nu erau problemele pe care le am acuma. Adica dublarea categoriilor si aparitia topicului cu "Nu exista forumuri". Tin sa precizez ca pana sa modific overall_header cu codul respectiv, nu am avut aceste probleme, dar nu-mi apareau categoriile. Dupa ce am pus codul au aparut si problemele.
<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN -->
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="100%" valign="top">
<!-- INCLUDE forumlist_body.html -->
<!-- ENDIF -->
Bineinteles, ca rezultatul ar fii fost multumitor daca nu erau problemele pe care le am acuma. Adica dublarea categoriilor si aparitia topicului cu "Nu exista forumuri". Tin sa precizez ca pana sa modific overall_header cu codul respectiv, nu am avut aceste probleme, dar nu-mi apareau categoriile. Dupa ce am pus codul au aparut si problemele.
-
- Utilizator înregistrat
Ma poate ajuats cineva ?? Scuza-ti dublu-post.
- Ivan Petre Paul
- Nivel phpBB: Experimentat
Așteaptă să ți se răspundă. Nu mai încălca regulamentul!BlackBurN scrie:Ma poate ajuats cineva ?? Scuza-ti dublu-post.
De ce ai adăugat acel cod în overall_header.html? El nu face decât să dubleze în primul rând secțiunile de pe index și să le afișeze acolo unde nu ar trebui, adică în pagina de înregistrare așa cum apare la tine.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Pai am spus de ce. L-am adaugat pentru ca nu imi afiseaza forumul pentru vizitatori, in ciuda faptului ca permisiunile sunt create si tot.