Traducere incompletă, mChat pe prima pagină, regulament

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
GeorgianNn
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Traducere incompletă, mChat pe prima pagină, regulament

Mesaj de GeorgianNn »

Mi-am instalat şi eu AutoMod (pe stilul GreenCS ! ) şi am încercat să-mi instalez şi o chestie cu facebook,twiter ş.a.m.d...

1.Dar la mine în ACP nu apare ca la alţii ".MOD" şi "AutoMod" ci apare "ACP_CAT_MOD" şi ACP_ALTERNATELOGIN(modul cu facebook)"..Dar nici acest mod nu apare pe forum nicăieri.

POZE:http://imageshack.us/a/img855/6162/23096065.png
http://imageshack.us/a/img17/1368/25532847.png

2.Şi aş vrea să ştiu şi cum se adaugă pe prima pagină un regulament.
3.Încă un lucru,aş vrea să bag mChat tot pe prima pagină.
Din nou spun că am tema GreenCS.

Aş vrea după ce rezolv problema asta să-mi da-ţi şi mie un id unde poate cineva să mă ajute în particular vă rog.

Thanks!.

@EDIT: La .MOD-URI în acp apare aşa când am încercat să dezinstalez un mod.Şi nu ştiu ce sa-i fac.
http://img692.imageshack.us/img692/1273/59834424.png
GeorgianNn
Utilizator înregistrat

Re: De ce apare asa?

Mesaj de GeorgianNn »

Imi zice şi mie cineva?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: De ce apare asa?

Mesaj de Ivan Petre Paul »

GeorgianNn scrie:1.Dar la mine în ACP nu apare ca la alţii ".MOD" şi "AutoMod" ci apare "ACP_CAT_MOD" şi ACP_ALTERNATELOGIN(modul cu facebook)"..Dar nici acest mod nu apare pe forum nicăieri.
Asta pentru că folosești limba română pe forum cel mai probabil și nu ai traducerea. Instalează traducerea pentru AutoMOD de aici: downloads.php?view=detail&df_id=24.
Dacă la celelalte MODificări ai această problemă, în arhiva fiecăreia vei găsi un folder root ce va conține, pe lângă altele, un folder numit language ce la rândul său va conține, pe lângă altele (dar nu întotdeauna), un folder numit en. Redenumește din en în ro, apoi încarcă fișierul ro pe serverul tău via ftp în language/.
GeorgianNn scrie:2.Şi aş vrea să ştiu şi cum se adaugă pe prima pagină un regulament.
Habar nu am despre ce vorbești. :|
GeorgianNn scrie:3.Încă un lucru,aş vrea să bag mChat tot pe prima pagină.
Poți face asta din configurările mChat: mChat pe prima pagină ---> alegi Da.
GeorgianNn scrie:Aş vrea după ce rezolv problema asta să-mi da-ţi şi mie un id unde poate cineva să mă ajute în particular vă rog.
Suportul se acordă pe forum. Echipa phpBB România nu îți va da niciun ID. De aceea există forumul acesta.
GeorgianNn scrie:@EDIT: La .MOD-URI în acp apare aşa când am încercat să dezinstalez un mod.Şi nu ştiu ce sa-i fac.
http://img692.imageshack.us/img692/1273/59834424.png
Se pare că ai instalat portalul apoi l-ai dezinstalat, dar numai tu știi cum.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
GeorgianNn
Utilizator înregistrat

Re: Traducere incompletă, mChat pe prima pagină, regulament

Mesaj de GeorgianNn »

atunci,mă puteţi ajuta să bag un mod pe tema NextCS? că nu merge.
Cu automod mereu îmi apare force install...si câteva errori.
Dragosvr92
ModeratorModerator
Nivel php: Mediu

Mesaj de Dragosvr92 »

Erorile pot fii din vreo 2 motive;
1. Ai instalate prea multe mod uri, sau doar unul care a modificat linia pe care automod incearca sa o gaseasca.
2. Stilul tau este scris complet aiurea(ca toate stilurile "made in romania") si nu poate gasi liniile.

Incearca sa il instalezi manual. Nu te baza mereu pe automod ca nu inveti nimic folosind doar calea usoara.
Citeste link ul de mai jos cum instalezi manual;
http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=105
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
GeorgianNn
Utilizator înregistrat

Mesaj de GeorgianNn »

@Dragosvr92
"Stilul tau este scris complet aiurea(ca toate stilurile "made in romania") si nu poate gasi liniile. " şi ce ar trebui să fac? să numai pun pe română şi să le las pe engleză?sau să caut alt stil.
Ok,nu vreau să aleg calea uşoară,adevarat că nu inveţi nimic dar dacă le fac manual,câteva chestii să zicem la mod-ul mchat zice acolo să caut linia aia ,bun,dar când mă duc să caut linia n fişierul respectiv caut ca @@@@ că n-o găsesc şi încerc s-o adaug eu :)) dar nu merge.Este pentru că eu nu am prosilver/subsilver2 ci am altă temă,oare trebuie bazată pe prosilver/subsilver? :-? nu ştiu şi de aceea vreau să-mi ziceţi cum să învăţ.
O să citesc şi ce mi-ai dat dar vreau să-mi explicaţi şi voi mai bine ;) Mulţumesc.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Mesaj de Ivan Petre Paul »

GeorgianNn scrie:mod-ul mchat zice acolo să caut linia aia ,bun,dar când mă duc să caut linia n fişierul respectiv caut ca @@@@ că n-o găsesc
Asta înseamnă că MODificarea nu este compatibilă cu versiunea phpBB folosită de către tine. În acest caz, poți contacta autorul MODificării pentru a-l întreba dacă există o versiune a MODificării pentru phpBB-ul folosit de tine, sau ne poți cere ajutorul nouă.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
GeorgianNn
Utilizator înregistrat

Mesaj de GeorgianNn »

ok,dar se răspunde foarte greu aici,că-s foarte multe topicuri,deaia vroiam id cuiva care se pricepe.Mi-l poţi da pe al tău doar în caz de ceva că nu găsesc nu legat de ceva care trebuie văzute şi de alţii.

De exmplu acum am cam 5 mod-uri în acp dezinstalate/şterse dar tot apar la MOD-uri în partea stângă.Iar dacă şterg modurile alea mai bine îmi dă errori,am încercat să installez din nou după iar să dez..dar tot la fel face.

Cum remediez problema? şi aş mai vrea de la tine să mă ajuţi cu mod-urile la tema Next-DarkGran te rog eu mult de tot.Nu reuşesc nici chat să bag.Asta e sunt nou în domeniul php,am citit şi cum se instalează modurile,am citit tot site-ul php am înţeles dar tot nu ştiu să le bag am nevoie de timp si ajutor de la unu din voi.
bogdan
AdministratorAdministrator

Mesaj de bogdan »

Sfatul meu e sa inveti mai intai sa utilizezi forumul si abia apoi sa instalezi MOD-uri cu AutoMOD.

Iar suportul se acorda exclusiv in forum cum bine ti s-a explicat si se mentioneaza in regulament.
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

"şi ce ar trebui să fac? să numai pun pe română şi să le las pe engleză?sau să caut alt stil."
Cauta alt stil "proaspat" fara modificari facute de persoane care nu stiu pic de html.

Nu ma refeream la limba forumului.
Ma refeream la stilurile distribuite de Romani, ca ale lor.
Adica, eu descarc acum un stil. Ii fac cateva modificari murdare.
Adaug tot felul de modificari stupide cum nu trebuie. Vreo 20 de mod uri... Si apoi il pun la descarcare !
Cam asta am vazut ca fac romani :lol: Apoi se mira de ce au sute de erori pe site.

Daca arata bine pe exterior nu inseama ca este si de calitate....

mChat este compatibil cu 3.0.11.
Vezi pe ce tema este bazat stilul tau si aplica modificarile pe el...
Cand cauti linia x. Fai o cautare partiala, nu cauta intreaga linie direct.

Este un forum. Ai rabdare. Fiecare raspunde in timpul lui liber.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”