Aseara x6IT32 a dat deface la un site din Ungaria iar apoi a facut public siteul din cauza:
Siteul: http://www.onkormanyzat.ro/
Eu il stiu pe x6IT32 din proprie experienta, ca mereu are chef de scandal asa a facut si pe invatam.net cand nu i-a convenit ceva a postat toate vulnerabilitatile de pe invatam.net pe alte comunitati de hack.
x6IT32 este un hacker mizerabil care face numai rau cand nu-i convine un lucru. Rog un administrator din acesta comunitate sa-i dea ban lui x6IT32 pe forum!
Dupa deface cu siteul din Ungaria, putem spune PRISON x6IT32?
RIP x6IT32?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: RIP x6IT32?
Nu stiu ce sa zic , pana acum nu s-au sesizat atacuri din partea lui pe aceasta comunitate , in plus este activ si ajuta membri

Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
- x6IT32
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel php: Experimentat
Draga EarthMuziq,
Cine a spus ca sunt hacker? Daca am dat deface la cateva site-uri asta inseamna ca sunt hacker?! Te inseli, nu stiu de ce tot timpul aduci vorba despre ce sa intamplat in comunitatea lui dojo. Nu am vrut sa-i fac rau lui dojo sau ceva de genu, doar am facut publice doua XSS-uri pentru myBB si asta e toate povestea.
Daca viitoare cand vrei sa mai deschizi un topic despre tine, ai grija la limbaj si nu este deloc problema ta activitatea mea pe internet.
Cine a spus ca sunt hacker? Daca am dat deface la cateva site-uri asta inseamna ca sunt hacker?! Te inseli, nu stiu de ce tot timpul aduci vorba despre ce sa intamplat in comunitatea lui dojo. Nu am vrut sa-i fac rau lui dojo sau ceva de genu, doar am facut publice doua XSS-uri pentru myBB si asta e toate povestea.
Daca viitoare cand vrei sa mai deschizi un topic despre tine, ai grija la limbaj si nu este deloc problema ta activitatea mea pe internet.
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Nivel php: Experimentat
din cate imi aduc eu aminte EarthMuziq si x6IT32 e aceeasi persoana. merita verificat.
)