RIP x6IT32?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
EarthMuziq
Utilizator înregistrat

RIP x6IT32?

Mesaj de EarthMuziq »

Aseara x6IT32 a dat deface la un site din Ungaria iar apoi a facut public siteul din cauza:

Siteul: http://www.onkormanyzat.ro/

Eu il stiu pe x6IT32 din proprie experienta, ca mereu are chef de scandal asa a facut si pe invatam.net cand nu i-a convenit ceva a postat toate vulnerabilitatile de pe invatam.net pe alte comunitati de hack.

x6IT32 este un hacker mizerabil care face numai rau cand nu-i convine un lucru. Rog un administrator din acesta comunitate sa-i dea ban lui x6IT32 pe forum!

Dupa deface cu siteul din Ungaria, putem spune PRISON x6IT32?
Anișor
AdministratorAdministrator
Versiune: 4.0.0-a1
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: RIP x6IT32?

Mesaj de Anișor »

Nu stiu ce sa zic , pana acum nu s-au sesizat atacuri din partea lui pe aceasta comunitate , in plus este activ si ajuta membri :)
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
x6IT32
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel php: Experimentat

Mesaj de x6IT32 »

Draga EarthMuziq,

Cine a spus ca sunt hacker? Daca am dat deface la cateva site-uri asta inseamna ca sunt hacker?! Te inseli, nu stiu de ce tot timpul aduci vorba despre ce sa intamplat in comunitatea lui dojo. Nu am vrut sa-i fac rau lui dojo sau ceva de genu, doar am facut publice doua XSS-uri pentru myBB si asta e toate povestea.

Daca viitoare cand vrei sa mai deschizi un topic despre tine, ai grija la limbaj si nu este deloc problema ta activitatea mea pe internet.
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

din cate imi aduc eu aminte EarthMuziq si x6IT32 e aceeasi persoana. merita verificat. :))
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”