Comunitatea Romaneasca de Minecraft

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
zzandrei
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.1
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Experimentat

Comunitatea Romaneasca de Minecraft

Mesaj de zzandrei »

Buna ziua.

In acest topic vreau sa va prezint putintel "Comunitatea Romaneasca de Minecraft", care poate fi gasita la adresa urmatoare: http://minecraft-romania.ro. Ca sa fac o mica introducere, vreau sa va spun ca aceasta comunitate nu a fost fondata din dorinta de a scoate bani dupa urma ei, ci pentru oamenii pasionati de jocuri video (in general minecraft). Spre deosebire de alte comunitati, noi punem un accent foarte mare pe "umanitate si egalitate", toate reclamatiile sunt luate in serios si de la egal la egal (chiar daca reclamatia este adresata catre un moderator/administrator/player de rand) - acest lucru poate fi spus de catre toti membrii de pe serverele si forumul nostru. Daca nu aveti ce face (sau sunteti interesati de comunitatea noastra), am pus aici o mica poveste a comunitatii, pentru a sti cum a evoluat totul:

Cod: Selectaţi tot

Povestea noastra nu este una foarte spectaculoasa, cum probabil ati vazut pe la alte comunitati! Comunitatea Minecraft-Romania.Ro are inceputurile pe data de 13.10.2012, momentul in care forumul a fost deschis pentru prima oara! Ca o mica introducere, vreau sa va spun ca aceasta comunitate nu a fost deschisa din dorinta de a "ma imbogati" peste noapte si de a fi "celebru", ci numai pentru a avea un loc al nostru, unde sa ne putem desfasura actiunile, si un loc in care nimeni nu ne va deranja.
Adancindu-ne mai mult istoria noastra, vreau sa va spun ca totul si-a dat startul in momentul in care zZaNdrei si alias939 au decis sa isi deschida un server doar pentru ei, pe care sa se distreze cand vor. Dupa cateva luni, s-au gandit sa faca serverul public, pentru a spori distractia deja existenta! Zis si facut, in doar cateva zile a fost deschis un server cu 20 de sloturi, 1 GB RAM si un procesor atat de slab incat nu se puteau incarca mai mult de 2.000 de chunk-uri, iar toti jucatorii aveau un lag foarte mare. Pentru a nu sfarsi ca restul serverelor care, in momentul cand au o problema decid sa inchida serverul, am zis ca ar fii ok sa continuam sa vedem ce se mai intampla. De-a lungul timpului, un om foarte important in prezent, r0nni3, s-a alaturat si el in echipa noastra, ajutandu-ne in problemele mari pe care le intalnisem, si avand grija de server. Incetul cu incetul, am alocat cat mai multe resurse serverului, si acesta a ajuns la 40 de sloturi, 4 GB RAM, un procesor intel i7 cu 8 core-uri de 3,4 GHz, si fara nici-un pic de lag!
Dupa ce ne-am alaturat cu serverul in multe alte comunitati si am observat ca ownerii respectivi erau interesati doar de profitul care iesea de pe urma serverelor (si nu ii interesa deloc calitatea pe care o ofereau), am constatat cu dezamagire ca in marea majoritate a comunitatilor actuale prezente in Romania nu exista oameni seriosi, cu care se poate face o treaba frumoasa.
Din acest moment, mai mult din nevoie decat din dorinta, zZaNdrei impreuna cu alias939 si r0nni3 au decis ca pe langa serverul deja in plin succes sa creeze si o comunitate pentru cei "dependenti" de jocurile video (mai precis minecraft), intitulata "Comunitatea romaneasca de Minecraft". In prezent, continuam lucrul la comunitate, avem multi oameni de incredere si speram ca, in scurt timp, gamerii sa-si dea seama care este COMUNITATEA VIITORULUI!
Va urma! 
Aceste servere, impreuna cu forumul, au rolul de a cladi o comunitate puternica,unita si DEMOCRATICA. De ce zic democratica? In marea majoritate a comunitatilor din zilele noastre, "seful" este ADMINISTRATORUL, iar toata lumea face cum vrea el. La noi, "seful" este REGULAMENTUL, si toata lumea RESPECTA ce "vrea el".

Daca aveti intrebari nu ezitati sa le puneti!

Multumesc.
StefaneX
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Comunitatea Romaneasca de Minecraft

Mesaj de StefaneX »

Bitdefender a blocat această pagină
Această pagină a fost blocată de protecţia Cloud Bitdefender.

Rezolva
zzandrei
Utilizator înregistrat

Mesaj de zzandrei »

Salut, am verificat site-ul pe diferite sisteme:

http://sitecheck.sucuri.net/results/min ... romania.ro
http://onlinelinkscan.com/results/minecraft-romania-ro/

Pe langa astea, si eu am bitdefender 2013 cu licenta, si nici vorba de virusi!
flowers
AdministratorAdministrator
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

La mine Eset zice ca e OK.
Anișor
Versiune: 4.0.0-a1

Mesaj de Anișor »

Si la mine uscatoru de par zice ca e ok (nu am antivirus :lol: ) nu am inteles niciodata cum se joaca minecraft :D
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Forumul arată mult mai bine decât siteul la capitolul design.
Siteul are culori mai stinse..
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
zzandrei
Utilizator înregistrat

Mesaj de zzandrei »

@Neculai Anișor, este un joc sandbox, construiesti, iei anumite iteme pentru a face alte iteme de care ai nevoie, omori animale (pentru a le lua carnea si a supravietui), iti faci o casa, omori monstri, etc.. Este un joc frumos cu care iti poti pierde timpul intr-un mod dus la extrem, la inceput nu mai ieseam din casa sa ma joc minecraft! :))

@Ivan Petre Paul, site-ul contine anumite elemente din minecraft, de aceea este intunecat. Fundalul este un material important (care este aproape negru), iar paginile acelea se gasesc in joc sub forma de carti. Daca ai fi jucat minecraft, si ai fi stiut despre ce este vorba, ti s-ar fi parut mai frumos site-ul! :)
Anișor
Versiune: 4.0.0-a1

Mesaj de Anișor »

Mda , cam asa s-a intamplat cu mine in clasa a 6-a cand am jucat prima data un MMORPG (cred ca stiti despre ce joc vorbesc) , o sa incerc si Minecraft , ultima data cand am vrut sa joc , nu stiam sa intru in el :lol: Multumesc de informatie.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”