Vreau sa stiu cum as putea verifica daca exista si alti administratori, dat fiind ca o parola de administrator a fost accesata si exista astfel posibilitatea sa fi dat si altor utilizatori functia de administrator.
Si as mai dori sa stiu cum schimb culoarea chenarelor forumului din managementul de administrare a stilului folosit.
Va multumesc pentru atentie.
exista si alti administratori
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
vezi articolul Am uitat numele/parola de administrator al forumului !
PS. ai grija la alegerea titlului pentru subiectele noi. citeste regulamentul forumului
recomandarea mea e sa faci update la versiunea 2.0.13 sau sa instalezi un forum "curat" si sa importi datele.intrati in baza de date si verificati campul username din prima inregistrare a tabelei numetabela_users (standard este phpbb_users). Aceasta inregistrare ar trebui sa aiba in campul user_level valoarea 1 (ceea ce indica faptul ca acest utilizator este administrator)
PS. ai grija la alegerea titlului pentru subiectele noi. citeste regulamentul forumului
numele unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topice de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: exista si alti administratori
Verifica in user_tableRapidulet scrie:Vreau sa stiu cum as putea verifica daca exista si alti administratori