Icoane la forumurii
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Mediu
Icoane la forumurii
Salut phpbb Romania .
Doresc si eu sa adaug icoane la fiecare forum in parte , am modificat ce am vazut prin alte partii adica am schimbat forumlist_body.html cu cele ce ziceau iei acolo , bun nu a mers . Dupa aceea am uploadat prin filezila iconuriile in folderul imageset si la icon forum am bagat /imageset/imaginea.png dar tot nu a mers .
Va rog frumos daca ma puteti ajuta si pe mine ,
Tema mea arata asa , si nu as face topicuriile pana nu fac sa pot pune icoane la fiecare topic .
Imagine cu tema mea : http://i48.tinypic.com/15saagz.png
Va rog ajutatima.
Doresc si eu sa adaug icoane la fiecare forum in parte , am modificat ce am vazut prin alte partii adica am schimbat forumlist_body.html cu cele ce ziceau iei acolo , bun nu a mers . Dupa aceea am uploadat prin filezila iconuriile in folderul imageset si la icon forum am bagat /imageset/imaginea.png dar tot nu a mers .
Va rog frumos daca ma puteti ajuta si pe mine ,
Tema mea arata asa , si nu as face topicuriile pana nu fac sa pot pune icoane la fiecare topic .
Imagine cu tema mea : http://i48.tinypic.com/15saagz.png
Va rog ajutatima.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.11
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Icoane la forumurii
Incerc sa te ajut eu...dar am nevoie de tema nemodificata.
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
dami idul tau prin PM si tio dau nemodificata
-
- Utilizator înregistrat
S-a rezolvat cu ce a postat el mai sus...
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
De ce mai veniți aici dacă preferați să vă ajutați pe privat?
Scopul acestui forum este acela de a-i ajuta pe toți cei care au problemele pe care și voi le întâmpinați. Mulți dintre voi nu pricepeți asta.
Scopul acestui forum este acela de a-i ajuta pe toți cei care au problemele pe care și voi le întâmpinați. Mulți dintre voi nu pricepeți asta.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Sunt nou pe forumul asta si crede-ma ca am si eu scopurile mele.Intr-un fel sau altul scopurile noastre au un punct comun...eu urmaresc sa imi pun cunostiintele la incercare iar voi vreti sa ajutati oamenii.Nu cred ca e paguba mare ceea ce am facut eu acum...la problema baiatului trebuia stearsa doar o linie de cod din forumlist_body.html .
Nu ma intelege gresit, nu vreau sa par nesimtit sau mai stiu eu ce.Individul a cerut ajutor in privat iar eu am acceptat, singura greseala pe care (ma gandesc) ca am facuto a fost ca am lasat ultimul reply aici spunand ca problema a fost rezolvata fara sa explic cum.
O sa tin totusi cont pe viitor de ceea ce ai spus tu, asta in cazul in care o sa am o sedere mai indelungata.
Si ca sa nu fie off-topic...pentru tema lui trebuia sters
Nu ma intelege gresit, nu vreau sa par nesimtit sau mai stiu eu ce.Individul a cerut ajutor in privat iar eu am acceptat, singura greseala pe care (ma gandesc) ca am facuto a fost ca am lasat ultimul reply aici spunand ca problema a fost rezolvata fara sa explic cum.
O sa tin totusi cont pe viitor de ceea ce ai spus tu, asta in cazul in care o sa am o sedere mai indelungata.
Si ca sa nu fie off-topic...pentru tema lui trebuia sters
Cod: Selectaţi tot
<td class="row1" width="40" align="center" style="border-left: 0px;">{forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}</td>
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Pai si daca iti ofera suport pe privat de ce am mai facut forumurile ... nu este un forum de intalniri si discutii pe privat ci de suport , de exemplu cineva are aceeasi problema , iti da tie PM ? daca tu nu o sa mai fii ?
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Utilizator înregistrat
Am inteles ideea, nu mai am nimic de adaugat.Tot ce am avut de spus a fost in postul precedent.