Problema useri noi

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
vtudor95
Nou venit
Versiune: 3.0.6
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Problema useri noi

Mesaj de vtudor95 »

Am facut o noua categorie pe forum in care doar anumiti useri sa poata posta.
Am dat permisiun de read only acces la toti membrii si am mai facut un grup care sa aiba standard acces la acea sectiune.
Apoi am setat permisiunile unui user full acces(sa fie moderator la acea sectiune).
Problema e ca lui nu a avut full acces pana azi dimineata, cand deodata a mers. Pana atunci scria ca e site admin dar nu putea face nimic.
Apoi cand a fost creat un user nou, apoi activat, acesta avea toate permisiunile unui moderator desi nu era in grupul global moderators. El este acum in grupul registred user si tot are permisiuni de moderator. Am facut un user test si am observat ca si acesta are tot la fel permisiuni. Nu prea inteleg ce e cu forumul.. sunt 2 grupuri mari registered user si recently registered user.. dar pe langa astea mai sunt si user care nu au grup. Daca vreau sa le pun permisiuni trebuie sa ii iau pe rand si sunt vreo cativa.

Daca a mai intampinat cineva aceasta problema si vrea sa ma ajute ii multumesc anticipat!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Problema useri noi

Mesaj de bogdan »

Sfatul meu e sa vezi cum se obtin acele permisiuni atat la nivel de grup cat si de utilizator: http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=143
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”