USERS ACTIVE LAST 24 HOURS

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
xtreamer
Nou venit
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

USERS ACTIVE LAST 24 HOURS

Mesaj de xtreamer »

Buna ziua.

URL forum: http://www.vibeplay.ro
Versiunea phpbb 3: 3.0.11
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie? conversie
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? nu
MODurile instalate: activity_stats_mod , ajax chat
De cand a aparut problema semnalata? de cand am incercat sa instalez activity_Stats
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput). mediu

DESCRIERE:

DEci am instalat activity_stats_mod, manual, urmand instructiunile din fisierul de instalare, insa nu imi apar utilizatorii conectati in ultimele 24 ore. In schimb imi apare asta:

http://i36.tinypic.com/2vrtu80.png

Aveti vreo idee despre ce am gresit de imi apare asa?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: USERS ACTIVE LAST 24 HOURS

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Verifică instalarea. Cred că nu ai instalat MODificarea corespunzător. Văd (din imagine) că nu ai instalat MODificarea complet, pentru că trebuia să introduci niște linii noi în niște fișiere de limbă (language/en/).
Reia instalarea cu atenție și verifică dacă ai aplicat toate modificările necesare.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”