Pentru ca defapt link-ul e asta http://www.youtube.com/watch?v=cPTP5mY8p1s .
Daca nu esti in stare sa cauti un link bun nu mai posta aiurea macar.Ce pretentii pe tine, mai ai si tupeu.De parca tu esti primul care cauta bb-code pentru asta.
Ai de ales intre ce ti-am oferit sau ce iti ofera google.Insa avand in vedere la cate pretentii ai m-as mira sa gasesti vreodata ce cauti.
Baga de seama ca nu o sa iti mai raspunda nimeni aici, stiu asta doar pentru ca nu s-a raspuns zile la rand in acest post.In cazul in care vrei sa ceri alta versiune de bb-code sau sa iti exprimi neplacerea te rog sa nu mai postezi aici.Tine in tine pana te umflii si mori.
Un bbcode full
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Un bbcode full
Sti ceva adultule ai vorbele astea de pe google ca vad ca esti mana in mana cu el ,uite nam putut sa ma abtin si am explodat si a inceput tastatura sa scrie singura . Ce crezi nu imi pasa ce zici .
Acel link e dupa youtube si vreau sa mearga si el in bbcode ,daca tu esti pff poti sa nu mai intri pe aici :*
Rezolvarea la bbcode tot o caut .
@Bladell esti prea .. las-o moarta
Acel link e dupa youtube si vreau sa mearga si el in bbcode ,daca tu esti pff poti sa nu mai intri pe aici :*
Rezolvarea la bbcode tot o caut .
@Bladell esti prea .. las-o moarta
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Dacă veți continua să vă certați nu veți rezolva problema și veți fi și sancționați.
@CsN^ ;x, așteaptă să ți se răspundă.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Da Ivan Petre Paul astept nicio problema dar ala plin de el cica sa tac ca nu stiu sa scriu sau ce a zis el acolo ,am spus clar acel link e din youtube deci ar trebui sa se gaseasca o solutie care sa mearga si link-ul ala lung si ala scurt ..Ivan Petre Paul scrie:Dacă veți continua să vă certați nu veți rezolva problema și veți fi și sancționați.
Deci cum am zis cel de sus ca nu pot sa ii pronut numele rog sa nu mai intre aici sa mai dea reply,doresc sa dea reply care care stie ce zice,clar

-
- Utilizator înregistrat
Up ?