pre salvare mesaj
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
pre salvare mesaj
se poate in forum phpbb salvarea mesajului in timp ce scrii? adica daca se intampla ceva in timp ce scrii sa se presalveze undeva ce ai scris
imi place sa fac editari online si fac poze la nunti
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: pre salvare mesaj
Îl poți salva manual folosind butonul „Salvează mesajul în lucru” din interfața de scriere a mesajului.
Din câte știu se discută despre o astfel de opțiune de pre-salvare a mesajului sau de autosalvare a mesajului mai bine zis, și cel mai probabil această opțiune va fi introdusă undeva prin 3.1.
Ar mai fi un fel de MODificare care salvează ultimul mesaj și/sau ultimul mesaj privat pe care îl scrii însă numai în cazul în care browserul sau SO întâmpină probleme ce ar putea afecta scrierea mesajului. Din păcate MODificarea este abandonată.
Din câte știu se discută despre o astfel de opțiune de pre-salvare a mesajului sau de autosalvare a mesajului mai bine zis, și cel mai probabil această opțiune va fi introdusă undeva prin 3.1.
Ar mai fi un fel de MODificare care salvează ultimul mesaj și/sau ultimul mesaj privat pe care îl scrii însă numai în cazul în care browserul sau SO întâmpină probleme ce ar putea afecta scrierea mesajului. Din păcate MODificarea este abandonată.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro