Applet-uri Java
- DANITE
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Applet-uri Java
este posibil sa introduc applet-uri java cu stiri preluate on-line, curs valutar, vremea, etc pe mijlocul portalului si daca da ... cum? e nevoie sa revin cu codurile sursa? ma ajuta cineva sa le introduc unde trebuie?
- mefisto
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Da este posibil desi nu am incercat. Incearca sa modifici portal_body.tpl care se afla in templates/fisubtext/portal_body.tpl
Daca ai cunostiinte minime de HTML e foarte simplu. Tot ce ai de facut este sa modifici partea aceea unde vrei sa apara fiecare Applet Java,(iti recomad sa folosesti Macromedia Dreamweaver deoarece are si un Preview a ceea ce ai facut tu.
Eu zic inainte de a face modificarile acestea sa faci o salvare de siguranta a acestui portal_body.tpl intr`un folder oarecare(Ex:Forum SAFE),iar modificarile pe care vrei sa le faci sa le faci pe un alt fisier salvat in alt folder(Ex: fisieru sa fie salvat pe Desktop).
Sper sa ma fi facut inteles.
Daca ai cunostiinte minime de HTML e foarte simplu. Tot ce ai de facut este sa modifici partea aceea unde vrei sa apara fiecare Applet Java,(iti recomad sa folosesti Macromedia Dreamweaver deoarece are si un Preview a ceea ce ai facut tu.
Eu zic inainte de a face modificarile acestea sa faci o salvare de siguranta a acestui portal_body.tpl intr`un folder oarecare(Ex:Forum SAFE),iar modificarile pe care vrei sa le faci sa le faci pe un alt fisier salvat in alt folder(Ex: fisieru sa fie salvat pe Desktop).
Sper sa ma fi facut inteles.