www.ciung.lx.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- salut_eu_sunt
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
www.ciung.lx.ro
www.ciung.lx.ro !! Nuzic nimik !!! va las sa vedeti !!

- salut_eu_sunt
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
Desi nu am mai fost prezent pe forum tot am s-o mai spun inco o data !!! Dc prezentati... forumuri care pur si simplu sunt comune nu e nimic interesant pe el... Daca aveti un forum care credeti ca trebuie sa fie aratat sa fie un forum original... cu un style propriu si bine inteles cu o tematica anume... asa ca nu mai prezentati forumuri de genul asta ca nu cred ca merita sunt mii pe internetul asta... romanesc.
Faci si tu un forum pe o anumita tema... si dupaia vii si te prezinti cu el...
Va multumesc stiu ca sunt rau... da asa este
Faci si tu un forum pe o anumita tema... si dupaia vii si te prezinti cu el...
Va multumesc stiu ca sunt rau... da asa este

- salut_eu_sunt
- Utilizator înregistrat
TIR poate u le ai bine cu forumurile !!! dar noi nu le prea avem !! asa ca mai usor .... !!! O fi cum zici u dar inca nu stim totul asa ca trebuie sa invatam si noi si ptr. a invata trebuie sa gresesti, trebuie sa te faci putin de kko ...!! Intelegi u ?? Nu te pune nimeni sa intri pe forumurile noastre !! Sau cel putin eu nu am obligat pe nimeni !!
Cand am sa invat cum sa fac un forum ..., cand am sa-mi fac propriul styl ... o sa-mi fac un forum pe o anumita tema stai u linistit !!
RAULEEEEEEEE

RAULEEEEEEEE

-
- Utilizator înregistrat
Nu zic ca trebuie sa ai un style propriu da sa ai o tema originala... uite de exemplu www.siteuricopiate.ro forum simplu da cu o idee originala !!! pana acum ceva timp aveau si ei un style mai personalizat in culori da in rest e simplu da ideea e buna... Tu ai facut un form ai citit pe internet cum se instaleaza si hai sa imi fac si eu...
- salut_eu_sunt
- Utilizator înregistrat
stai asa !!!
!! A8m inteles ce vrei sa zice din primul msj !! chestia cu tema !! Deci sa-mi fac un forum cu o anumita tema ... ceva genul asta www.phpbb.ro !! Dar nu ai inteles ce am zis eu in msj !! Deci e prima data cand mi-am facut un forum si da-ti seama ca nu puteam din prima sa-mi fac un forum cu o tema .... !! Ptr. ca o sa intampin probleme si ... ! Deci eu cred ca eu am dreptate ci u !!!

Sfatuiti*ma
Vreau sa stiu si eu ce MODuri imi recomandati ptr. forumul
http://www.ciung.lx.ro voi ca experti...! daca se poate la MODuri sa-mi dati si ex.
10x
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
http://www.ciung.lx.ro voi ca experti...! daca se poate la MODuri sa-mi dati si ex.
10x

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]