www.ciung.lx.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
salut_eu_sunt
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.ciung.lx.ro

Mesaj de salut_eu_sunt »

www.ciung.lx.ro !! Nuzic nimik !!! va las sa vedeti !! :roll:
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Hmm ..nu prea imi place stilul , prea.. Ciudat, nu da aspect de comunitate .. :D
salut_eu_sunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de salut_eu_sunt »

De obicei cand nu-ti place ceva ai si un motiv ... !! Dar se pare ca u ... nu vrei sa-l spui !!! u ai vriun forum??
ProfiGamer
Utilizator înregistrat

Mesaj de ProfiGamer »

Nu imi place ca e plin de monstri pe acolo :D Tot se aprind luminite linkurile din meniu si fata aia la 'Cine este conectat' nu se potriveste deloc.
TIR
Utilizator înregistrat

Mesaj de TIR »

Desi nu am mai fost prezent pe forum tot am s-o mai spun inco o data !!! Dc prezentati... forumuri care pur si simplu sunt comune nu e nimic interesant pe el... Daca aveti un forum care credeti ca trebuie sa fie aratat sa fie un forum original... cu un style propriu si bine inteles cu o tematica anume... asa ca nu mai prezentati forumuri de genul asta ca nu cred ca merita sunt mii pe internetul asta... romanesc.

Faci si tu un forum pe o anumita tema... si dupaia vii si te prezinti cu el...

Va multumesc stiu ca sunt rau... da asa este :wink:
salut_eu_sunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de salut_eu_sunt »

TIR poate u le ai bine cu forumurile !!! dar noi nu le prea avem !! asa ca mai usor .... !!! O fi cum zici u dar inca nu stim totul asa ca trebuie sa invatam si noi si ptr. a invata trebuie sa gresesti, trebuie sa te faci putin de kko ...!! Intelegi u ?? Nu te pune nimeni sa intri pe forumurile noastre !! Sau cel putin eu nu am obligat pe nimeni !! :lol: Cand am sa invat cum sa fac un forum ..., cand am sa-mi fac propriul styl ... o sa-mi fac un forum pe o anumita tema stai u linistit !!
RAULEEEEEEEE :cry: :cry: :cry: :cry:
TIR
Utilizator înregistrat

Mesaj de TIR »

Nu zic ca trebuie sa ai un style propriu da sa ai o tema originala... uite de exemplu www.siteuricopiate.ro forum simplu da cu o idee originala !!! pana acum ceva timp aveau si ei un style mai personalizat in culori da in rest e simplu da ideea e buna... Tu ai facut un form ai citit pe internet cum se instaleaza si hai sa imi fac si eu...
salut_eu_sunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de salut_eu_sunt »

stai asa !!! :twisted: !! A8m inteles ce vrei sa zice din primul msj !! chestia cu tema !! Deci sa-mi fac un forum cu o anumita tema ... ceva genul asta www.phpbb.ro !! Dar nu ai inteles ce am zis eu in msj !! Deci e prima data cand mi-am facut un forum si da-ti seama ca nu puteam din prima sa-mi fac un forum cu o tema .... !! Ptr. ca o sa intampin probleme si ... ! Deci eu cred ca eu am dreptate ci u !!! :lol:
niceman
Utilizator înregistrat

Sfatuiti*ma

Mesaj de niceman »

Vreau sa stiu si eu ce MODuri imi recomandati ptr. forumul
http://www.ciung.lx.ro voi ca experti...! daca se poate la MODuri sa-mi dati si ex.
10x :wink:

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Snappy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Snappy »

mai... MOD-urile se baga in functie de dorintele tale... nu putem noi sa spunem baga ala-ala si ala... atata timp cat nu iti sunt utile...

intelegi?...
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”