Client FTP
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema la Editarea fisierului overall_header.tpl si ..
am o solutie mai simpla, editeaza-le local si apoi le pui pe serversalut_eu_sunt scrie:Am si eu o problema !! vreau sa editez fisierele overall_header.tpl si overall_footer.tpl ca sa pun niste bannere !! dar cand sa deshid din FTP cu notepad imi zice :
Error executing associated or association not found
stie cineva de la ce sa fie ??

Re: Problema la Editarea fisierului overall_header.tpl si ..
cel mai simplu ca se rez asta e sa:salut_eu_sunt scrie:Am si eu o problema !! vreau sa editez fisierele overall_header.tpl si overall_footer.tpl ca sa pun niste bannere !! dar cand sa deshid din FTP cu notepad imi zice :
Error executing associated or association not found
stie cineva de la ce sa fie ??
salvezi local cele 2 fisiere,
le redenumesti .html
le editezi cu ce te pricepi tu, notepad, dreamwaver, Frontpage, etc....
le redenumesti la loc .tpl
le urci pe server cu ftp
punct, banal de simplu
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
mda... l-am ajutat eu pe messenger si a reusit... apropo, si poti deschide fisierle tpl cu notepad, nu trebuie sa le redenumesti. Si majoritatea clientelor FTP au integrat un editor html.
De exemplu CuteFTP are propriul lui editor html integrat cu autocompletare de cod: scrii "<" si dupaia iti apar optiuni (table, body etc).
Si mai sunt FTP-uri care au ca optiune editarea in notepad.. de ex dai click-dreapta pe un fisier in FTP, dai Edit sau ce apare, si il editezi cu Notepad si apoi Clintul FTP te intreaba daca vrei sa-l uploadezi inapoi pe server.
TIP: e bine sati iei un editor html simplu, care are si autocomplete code si apoi schimbi editorul in preferintele clientului FTP .
De exemplu CuteFTP are propriul lui editor html integrat cu autocompletare de cod: scrii "<" si dupaia iti apar optiuni (table, body etc).
Si mai sunt FTP-uri care au ca optiune editarea in notepad.. de ex dai click-dreapta pe un fisier in FTP, dai Edit sau ce apare, si il editezi cu Notepad si apoi Clintul FTP te intreaba daca vrei sa-l uploadezi inapoi pe server.
TIP: e bine sati iei un editor html simplu, care are si autocomplete code si apoi schimbi editorul in preferintele clientului FTP .
FTP commander
as vrea sa-mi spuneti ce trebuie pus la:
nume.
server ftp.
user id.
parola.
acount.
multumesc>
http://forums.cjb.net/gota.html
nu pot sa ma conectez prin ftp....
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
nume.
server ftp.
user id.
parola.
acount.
multumesc>
http://forums.cjb.net/gota.html
nu pot sa ma conectez prin ftp....
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
- BuGsY
- Fost coleg
NU cred că http://forums.cjb.net/ îţi oferă cont de FTP pe serverul lor.
Îţi găzduieşte doar subiectele/mesajele, în rest totu este pus la dispoziţia ta de către ei (forum, lang, teme, etc..).
Subiect mutat din forumul Suport pentru MODificări
Îţi găzduieşte doar subiectele/mesajele, în rest totu este pus la dispoziţia ta de către ei (forum, lang, teme, etc..).
Subiect mutat din forumul Suport pentru MODificări
nu mai merge facuta nici o modificare???
ce ar trebui facut????nu mai merge facuta nici o modificare,,,??
atunci unde ar trebui sa mut forumul pentru a putea face modificari
in el,http://forum.cjb.net/gota.html ,este forumul care l-am creat.
eu as avea nevoie in el de o sectiune de upload si una de download...
fara ele cred ca l-am creat degeaba....
as vrea o indicatie va rog...
multumesc.
totusi am vazut forumuri xxxx.cjb.net care aveau sectiunile astea ....ei ce au facut????
atunci unde ar trebui sa mut forumul pentru a putea face modificari
in el,http://forum.cjb.net/gota.html ,este forumul care l-am creat.
eu as avea nevoie in el de o sectiune de upload si una de download...
fara ele cred ca l-am creat degeaba....
as vrea o indicatie va rog...

multumesc.
totusi am vazut forumuri xxxx.cjb.net care aveau sectiunile astea ....ei ce au facut????
- MunteniaTeam
- Utilizator înregistrat
Probabil ca exista optiuni suplimentare pwentru conturile platite si la care se face up-grade.
Oricum, te sfatuiesc sa te reorientezi in ceea ce priveste hosting-ul daca doresti in continuare sa incluzi si sectiunde de upload/sownload. Aici nu ai suficient spatiu pe disc ca sa te poti intinde si la asa ceva.
Oricum, te sfatuiesc sa te reorientezi in ceea ce priveste hosting-ul daca doresti in continuare sa incluzi si sectiunde de upload/sownload. Aici nu ai suficient spatiu pe disc ca sa te poti intinde si la asa ceva.
imi poti da un link mai direct pentru asa ceva pentru a-mi face un forum phpbb,,,gmzionic scrie:Plus ca instalarea unui forum pe un server de-al tau ofera multe avantaje. poti modifica forumul cum vrei tu. Deci cel mai bine renunti la tipul ala de forum si optezi pentru un forum phpBB pe care il poti pune tu pe server (host) si poti face ce vrei cu el.
in forumurile phbb,se pot face asa ceva ,,adica modificari,,upload ???download,etc...
oricum multumesc pentru indicatie.

cred ca am muncit un pic degeaba in legatura cu celalalt forum