CharCoal2

Dacă doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 2.0.x, acesta este locul potrivit.
Închis
answer
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

CharCoal2

Mesaj de answer »

salutare !!!

am luat stilul CharCoal2 de la voi . dar ma enerveaza ca apar unele chestii in limba engleza desi eu am setat din configurare generala limba romana, cred ca alea sunt poze sau mai stiu eu ce.
Exemplu: FAQ : Search : Memberlist : Usergroups : Register : Private Messages sau in dreapta sus: Profile, Log in/Log out .. sau in subiectele de pe forum: New Topic (in loc de subiect nou) , edit, quote etc.
va rog eu mult cine poate sa imi traduca acest stil ... raman dator .. arhivati-l si trimite-ti-l la noansw3r@yahoo.com .. forumul pe care l-am facut eu e http://forum.ploiesti.zoel.ro .. uitati-va si mi-l facetzi si mie !

va multumesc anticipat ,

o zi buna ! Dan
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Ţi-au mai rămas de editat doar imaginile \templates\Charcoal2\images\lang_romanian. Avem butoanele traduse însă poate nu vei fi mulţumit de randarea acestora. Imaginile temei Charcoal2 în limba română. realizate de AgLiAn.

search.php?search_keywords=Charcoal2
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

si pe mine m-ar interesa imaginile in limba romana a altor teme decat subSilver.. si nu prea stiu unde sa le gasesc.. :roll: at leat, macar pt SoftBlue..
m-ati ajuta mult daca mi-ati da un link, undeva...
pies: daca nu am postat unde trebui', imi cer scuzi.. :P
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

incercati sa le traduceti si sa le prelucrati cu un editor de imagini.

daca nu reusiti, luati legatura cu autorul temei si intrebati-l daca nu va poate trimite sursele pt butoane (de regula in format psd similar cu cel pentru subSilver - Photoshop)
Jihad
Nou venit

Charcoal2 - probleme

Mesaj de Jihad »

Salut
sper ca am postat unde trebuie

am pus Charcoal2 pe forumul meu si am cateva intrebari:

1.Private Messages:
Cum fac sa imi arate cand primesc un nou mesaj privat, ca din cate am vazut eu, nu arata.

2.Login/Logout
Cum fac ca lumea sa stie cand e logata si cand nu. ca nu scrie pe nicaieri. Daca nu, sa-mi spuneti cum pun pun butonul de login ca la subSilver de exemplu.

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
Închis

Înapoi la “2.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”