salutare !!!
am luat stilul CharCoal2 de la voi . dar ma enerveaza ca apar unele chestii in limba engleza desi eu am setat din configurare generala limba romana, cred ca alea sunt poze sau mai stiu eu ce.
Exemplu: FAQ : Search : Memberlist : Usergroups : Register : Private Messages sau in dreapta sus: Profile, Log in/Log out .. sau in subiectele de pe forum: New Topic (in loc de subiect nou) , edit, quote etc.
va rog eu mult cine poate sa imi traduca acest stil ... raman dator .. arhivati-l si trimite-ti-l la noansw3r@yahoo.com .. forumul pe care l-am facut eu e http://forum.ploiesti.zoel.ro .. uitati-va si mi-l facetzi si mie !
va multumesc anticipat ,
o zi buna ! Dan
CharCoal2
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ţi-au mai rămas de editat doar imaginile \templates\Charcoal2\images\lang_romanian. Avem butoanele traduse însă poate nu vei fi mulţumit de randarea acestora. Imaginile temei Charcoal2 în limba română. realizate de AgLiAn.
search.php?search_keywords=Charcoal2
search.php?search_keywords=Charcoal2
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
incercati sa le traduceti si sa le prelucrati cu un editor de imagini.
daca nu reusiti, luati legatura cu autorul temei si intrebati-l daca nu va poate trimite sursele pt butoane (de regula in format psd similar cu cel pentru subSilver - Photoshop)
daca nu reusiti, luati legatura cu autorul temei si intrebati-l daca nu va poate trimite sursele pt butoane (de regula in format psd similar cu cel pentru subSilver - Photoshop)
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Charcoal2 - probleme
Salut
sper ca am postat unde trebuie
am pus Charcoal2 pe forumul meu si am cateva intrebari:
1.Private Messages:
Cum fac sa imi arate cand primesc un nou mesaj privat, ca din cate am vazut eu, nu arata.
2.Login/Logout
Cum fac ca lumea sa stie cand e logata si cand nu. ca nu scrie pe nicaieri. Daca nu, sa-mi spuneti cum pun pun butonul de login ca la subSilver de exemplu.
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
sper ca am postat unde trebuie
am pus Charcoal2 pe forumul meu si am cateva intrebari:
1.Private Messages:
Cum fac sa imi arate cand primesc un nou mesaj privat, ca din cate am vazut eu, nu arata.
2.Login/Logout
Cum fac ca lumea sa stie cand e logata si cand nu. ca nu scrie pe nicaieri. Daca nu, sa-mi spuneti cum pun pun butonul de login ca la subSilver de exemplu.
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]