Grupul următor fiind..?1c3d scrie:Pentru utilizatorii noi înregistraţi este prevăzut grupul <Utilizatori înregistraţi recent>.
Atribuirea la un alt grup - numai cu permisiunea administratorului.
Însă, utilizatorul, care nu şi-a activat contul a trecut în grupul următor.
Cum ar fi posibil ?
Problema securitate forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema securitate forum
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Nivel php: Mediu
@IPP grupul urmator cred ca este <Utilizatori înregistraţi recent>
Mi se pare ca utilizatorii din grupul <Utilizatori înregistraţi recent> trec automat in grupul de <Utilizatori înregistraţi> dupa ce ating un numar de posturi.
Acela fiind 3.
Mi se pare ca utilizatorii din grupul <Utilizatori înregistraţi recent> trec automat in grupul de <Utilizatori înregistraţi> dupa ce ating un numar de posturi.
Acela fiind 3.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Valoarea de mesaje este setată de către administrator în PA la Configurări înregistrare utilizator (GENERAL) la „Limită mesaj pentru noii membrii”.Neculai Anișor scrie:Mi se pare ca utilizatorii din grupul <Utilizatori înregistraţi recent> trec automat in grupul de <Utilizatori înregistraţi> dupa ce ating un numar de posturi.
Acela fiind 3.
Limită mesaj pentru noii membrii:
Membrii noi apar în grupul Utilizatori înregistraţi recent până când ating acest număr de mesaje. Puteţi folosi acest grup pentru a restricţiona accesul la sistemul de mesagerie privată sau pentru a le revizui mesajele. Valoarea 0 dezactivează această facilitate.
Setează ca standard grupul Utilizatori înregistraţi recent:
Dacă această opţiune este Da şi limita de mesaje pentru un membru nou este specificată, utilizatorii înregistraţi recent nu doar vor fi adăugaţi la grupul Utilizatori înregistraţi recent dar acest grup va fi de asemenea considerat din oficiu. Această opţiune ar putea fi utilă dacă doriţi să asociaţi unui grup în mod automat un rang şi/sau un avatar pe care utilizatorul îl moşteneşte ulterior.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- 1c3d
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.1
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Totul este dupa cum aţi scris, numai că conform opţiunilor setate mesaje pot scri numai cei, care şi-au activat contul.Setează ca standard grupul Utilizatori înregistraţi recent
Limită mesaj pentru noii membrii:
Membrii noi apar în grupul Utilizatori înregistraţi recent până când ating acest număr de mesaje...
În cazul descris de mine, contul nu a fost activat, deci nu putea scrie mesaje pentru a trece în alt grup....
Screen din PA:
http://1c3d.md/files/inactivi.png
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Nivel php: Mediu
Stiu ca se poate schimmba , eu vorbeam de valoarea initiala.Ivan Petre Paul scrie: Valoarea de mesaje este setată de către administrator în PA la Configurări înregistrare utilizator (GENERAL) la „Limită mesaj pentru noii membrii”.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.