Cum pot sa fac sa numai ma redirectioneze... ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- andy4287
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Experimentat
Cum pot sa fac sa numai ma redirectioneze... ?
Salut, mai recent am facut un forum phpbb si dupa 1 saptamana m-am trezit cu el hacked ... asa am recuperat eu cat de cat numai ca omu ala a sters logu si nu puteam sa aflu ce a facut, asa deci cum spune titlu cum pot sa fac sa numai ma redirectioneze la fiecare topic care intru(aproape fiecare) dar majoritatea aproape toate? ma redirectioneaza pe un alt forum, nu este de la tema am verificat bucatica cu bucatica si am si schimbat tema deci nu e de la ea, o fi de la forum ce a facut el, ... avea doar acces fondator pe forum restu nimic... Multumesc anticipat.
- Scaleo
- Utilizator înregistrat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot sa fac sa numai ma redirectioneze... ?
Verifica setarile URL ale serverului.
Forumul maXcs - Discutii, Resurse, Descarcari, Plugin-uri, Addons-uri, Ajutor, Noutati, Concursuri, Anunturi si Servere Counter-Strike
- andy4287
- Utilizator înregistrat
- Nivel php: Experimentat
Scuze ca te intreb dar unde pot gasi setarile url? Ca am cautat tot forumu...
- Scaleo
- Utilizator înregistrat
- Nivel php: Mediu
http://i.imgur.com/tTsTtNi.png
In General/Configurare Server/Setari Server ai un tabel cu Setările URL ale serverului.
In General/Configurare Server/Setari Server ai un tabel cu Setările URL ale serverului.
Forumul maXcs - Discutii, Resurse, Descarcari, Plugin-uri, Addons-uri, Ajutor, Noutati, Concursuri, Anunturi si Servere Counter-Strike