Salut,
Am baza de date de la forumul vechi pe care nu am bagat-o in formul nou, vreau sa incep fresh pt ca erau destul de multe conturi inactiv + ca forumul era o versiune veche (2 si ceva).
Se poate face intr-un fel sa dau mass mail de pe ea? Sau trebuie sa o bag pe un forum separat de pe care sa dau mass mail?
Multumesc
MassMail din alta baza de date
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: MassMail din alta baza de date
A doua variantă. Trebuie să instalezi baza de date pe un forum phpBB apoi să trimiți email-ul.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Daca tot ai muncit pt. forumul vechi, de ce nu l-ai folosit pe ala si ai inceput de la zero? Actualizai softul la versiunea 3 si dadeai mass delete la conturile inactive.Buu scrie:Salut,
Am baza de date de la forumul vechi pe care nu am bagat-o in formul nou, vreau sa incep fresh pt ca erau destul de multe conturi inactiv + ca forumul era o versiune veche (2 si ceva).
Se poate face intr-un fel sa dau mass mail de pe ea? Sau trebuie sa o bag pe un forum separat de pe care sa dau mass mail?
Multumesc
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
salut,
am vrut sa incep fresh cu totul
am vrut sa incep fresh cu totul