Deschid acest Subiect deoarece doresc sa stiu cum pot pune Titlu (Nume la Site) si Descriere la Site fara sa apara in Banner. Adica, daca ma duc la "GENERAL" -> La coloana "Configurari Forum" si dupa dau pe "Setari Forum" si acolo am asa: "Nume Site" si "Descriere Site". La "Nume Site" scriu ce vreau si la "Descriere Site", la fel, tot ce vreau. Ei, dupa aceste doua optiuni apar in Banner pe Prima Pagina la Site si eu nu vreau. Vreau sa fie scrise acolo fara sa apara in Banner acolo sus pe Prima Pagina. De ce vreau asta? Pai, de exemplu cand primiti E-Mail de la Forum, mie nu imi scrie Numele Site-ului, acel {SITE_NAME} deoarece nu este completat acolo la "Nume Site". Cum as putea sa scot aia sa nu apara in Banner si sa apara doar acolo la E-Mail-uri? Ca imi este greu sa ma duc in fiecare fisier din language/ro/email si sa iau pe rand fiecare fisier si sa modific din el {SITE_NAME} cu numele Site-ului meu ... Sunt multe documente .txt acolo ... Si ma gandesc daca pot face fara sa fac asa, manual ... M-am uitat si prin overal_header.html dar nu am gasit cine stie ce ...
Cine stie, sa imi lase un raspuns va rog frumos.

Va Multumesc. Cu Stima, Marius-Catalin.