Restore backup pe un forum nou fara mod-uri?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Restore backup pe un forum nou fara mod-uri?
Salut,
Deja am facut putin varza forumul, se poate face restore la baza de date din Phpmyadmin pe un forum nou?
Am incercat sa fac cum spun in tutorialul Backup si restore dar la importul bazei de date in forumul nou am intampinat ceva erori ...
O sugestie va rog?
Deja am facut putin varza forumul, se poate face restore la baza de date din Phpmyadmin pe un forum nou?
Am incercat sa fac cum spun in tutorialul Backup si restore dar la importul bazei de date in forumul nou am intampinat ceva erori ...
O sugestie va rog?
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Restore backup pe un forum nou fara mod-uri?
Ce erori ai întâmpinat?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
in phpMyAdmin,poti vorbi cu Firma de Hosting de la care ai WebHost-ul.
Daca au Restore phpMyAdmin pot face. Dar asta este geseala ta trebuia sa ai un FULL Back-up inainte de a te apuca sa faci modificari la Forum.
Fii calculat in viata.
O sa iti para rau alta data, poate acuma nu ai pierdut cine stie ce dar alta data cine stie... ai grija de acuma.
Dar, spune-ne si ce erori ai intampinat? Activeaza DEBUG din config.php sterge // din fata DEBUG.

Dar, spune-ne si ce erori ai intampinat? Activeaza DEBUG din config.php sterge // din fata DEBUG.

-
- Utilizator înregistrat
Cod: Selectaţi tot
Error
SQL query:
-- -- Dumping data for table `phpbb_acl_options` -- INSERT INTO `phpbb_acl_options` (`auth_option_id`, `auth_option`, `is_global`, `is_local`, `founder_only`) VALUES (1, 'f_', 0, 1, 0), (2, 'f_announce', 0, 1, 0), (3, 'f_attach', 0, 1, 0), (4, 'f_bbcode', 0, 1, 0), (5, 'f_bump', 0, 1, 0), (6, 'f_delete', 0, 1, 0), (7, 'f_download', 0, 1, 0), (8, 'f_edit', 0, 1, 0), (9, 'f_email', 0, 1, 0), (10, 'f_flash', 0, 1, 0), (11, 'f_icons', 0, 1, 0), (12, 'f_ignoreflood', 0, 1, 0), (13, 'f_img', 0, 1, 0), (14, 'f_list', 0, 1, 0), (15, 'f_noapprove', 0, 1, 0), (16, 'f_poll', 0, 1, 0), (17, 'f_post', 0, 1, 0), (18, 'f_postcount', 0, 1, 0), (19, 'f_print', 0, 1, 0), (20, 'f_read', 0, 1, 0), (21, 'f_reply', 0, 1, 0), (22, 'f_report', 0, 1, 0), (23, 'f_search', 0, 1, 0), (24, 'f_sigs', 0, 1, 0), (25, 'f_smilies', 0, 1, 0), (26, 'f_sticky', 0, 1, 0), (27, 'f_subscribe', 0, 1, 0), (28, 'f_user_lock', 0, 1, 0), (29, 'f_vote', 0, 1, 0), (30, 'f_votechg', 0, 1, 0), (31, 'm_', 1, 1, 0), (32, 'm_approve'[...]
MySQL said: Documentation
#1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Nivel phpBB: Experimentat
Fa o baza de date separat, apoi faci restaurarea (folosind phpmyadmin) pe baza de date respectiva (fara sa instalezi forumul).
Apoi dupa restaurare, inlocuiesti din config.php datele pentru a prelua informatiile din baza.
Apoi dupa restaurare, inlocuiesti din config.php datele pentru a prelua informatiile din baza.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Utilizator înregistrat
am creat o baza noua, nu avea nimic in ea, am dat import si imi da eroarea aceasta:
Cod: Selectaţi tot
Error
There is a chance that you may have found a bug in the SQL parser. Please examine your query closely, and check that the quotes are correct and not mis-matched. Other possible failure causes may be that you are uploading a file with binary outside of a quoted text area. You can also try your query on the MySQL command line interface. The MySQL server error output below, if there is any, may also help you in diagnosing the problem. If you still have problems or if the parser fails where the command line interface succeeds, please reduce your SQL query input to the single query that causes problems, and submit a bug report with the data chunk in the CUT section below:
----BEGIN CUT----
eNo1zbEKwjAYBGCh2/8U9wBpaFKLkC2UUIWkqUlVcJUOhZBN0bc3Fbzx+LgzIfig0Av0EtaMCgIS
QlCcS10RuU88W4WOd7yV9SOlOr0WusQAHxn0YMaZ4WoKvq0Zzt9P1urCG5qcVtjzhnc0HafNMB+3
pZaLA+yan2+yehwUlky/E6p2/3wB1Y8ieA==
----END CUT----
----BEGIN RAW----
ERROR: C1 C2 LEN: 1 2 11
STR:
MySQL: 5.5.32-cll-lve
USR OS, AGENT, VER: Win MOZILLA 5.0
PMA: 4.0.5
PHP VER,OS: 5.3.17 Linux
LANG: en
SQL:
----END RAW----
SQL query:
MySQL said: Documentation
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Ai creat doar o baza de date sau si tabelele bazei de date ? Salvarea contine instructiuni referitoare la tabelele bazei de date sau doar datele din tabele ?
-
- Utilizator înregistrat
Salut, am creeat doar baza de date, am selectat-o dupa care am dat import.
Nu inteleg la ce instructiuni te referi ... am dat export la toata baza de date a forumului, (am selectat toata baza) dupa care am dat import in cea noua si mi-a dat eroarea de mai sus ...
Nu inteleg la ce instructiuni te referi ... am dat export la toata baza de date a forumului, (am selectat toata baza) dupa care am dat import in cea noua si mi-a dat eroarea de mai sus ...