problemă doar pe chrome ...

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
tataieee
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: problemă doar pe chrome ...

Mesaj de tataieee »

Am modificat, degeaba.
Nu ma deranjeaza asa tare colturile, eu vreau sa se vada pe centru iar chenarul care apare cand esti vizitator sa fie in partea dreapta si la fel cu radio.
Dai pe oricare forum sau topic sa vezi ca se vede corect, problema este undeva de la index, cred ...
Multumesc de ajutor, astept.
tataieee
Utilizator înregistrat

Mesaj de tataieee »

Am postat aceasta problema cu IE si pe phpbb.com, am primit un oarecare raspuns legat de taguri care nu sunt inchise corespunzator. Postul este aici : https://www.phpbb.com/community/viewtop ... #p13415556 . Daca imi puteti explica mai bine care sunt problemele le-as putea rezolva. Multumesc.
tataieee
Utilizator înregistrat

Mesaj de tataieee »

Partial am rezolvat problema, cu IE 10 ruleza foarte bine, probleme sunt insa cu versiunile mai vechi, sper ca am sa gasesc o rezolvare si pentru acelea.
Multumesc pentru ajutor!
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”