User logat incearca sa posteze si ii cere sa se logheze
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: User logat incearca sa posteze si ii cere sa se logheze
Am testat si nu am intampinat nici o problema.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
pai nu se intampla la toata lumea, sunt anumite persoane care patesc asta ... sa iti dau un cont pe care se intampla?
LE: Am vb cu un user care a rezolvat intr-un fel, a resetat parola ... si acum ii merge, dar nu pot sa ii pun pe toti sa isi reseteze parola ...
LE: Am vb cu un user care a rezolvat intr-un fel, a resetat parola ... si acum ii merge, dar nu pot sa ii pun pe toti sa isi reseteze parola ...
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Ce ai mai putea să faci:
- să schimbi numele cookie: PA ---> Configurare server ---> Configurări cookie ---> Nume cookie: să pui altceva după phpbb_
- să verifici dacă tema este compatibilă cu versiunea phpBB utilizată: knowledge/kb_show.php?id=129, knowledge/kb_show.php?id=146, knowledge/kb_show.php?id=147
- să te asiguri că utilizatorii rămân autentificați prin bifarea opțiunii „Autentifică-mă automat la fiecare vizită” înainte de autentificare
- să schimbi numele cookie: PA ---> Configurare server ---> Configurări cookie ---> Nume cookie: să pui altceva după phpbb_
- să verifici dacă tema este compatibilă cu versiunea phpBB utilizată: knowledge/kb_show.php?id=129, knowledge/kb_show.php?id=146, knowledge/kb_show.php?id=147
- să te asiguri că utilizatorii rămân autentificați prin bifarea opțiunii „Autentifică-mă automat la fiecare vizită” înainte de autentificare
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Salut,
Am modificat, am sters cookies-urile dar la fel face, am luat legatura cu cineva care are problema asta, daca vrei iti dau contul lui, a dat si recuperare parola si la fel face, ce am observat este ca orice parola bagi, chiar daca nu este corecta ii spune ca s-a logat cu succes, dar nu este logat ...
LE: styles.cfg
Am modificat, am sters cookies-urile dar la fel face, am luat legatura cu cineva care are problema asta, daca vrei iti dau contul lui, a dat si recuperare parola si la fel face, ce am observat este ca orice parola bagi, chiar daca nu este corecta ii spune ca s-a logat cu succes, dar nu este logat ...
LE: styles.cfg
template.cfg:name = AcidTech
copyright = © 2007-2011 ST Software
version = 2.0.6
Cu toate ca de unde am luat tema spune ca este pt 3.0.9 ...name = AcidTech
copyright = © 2007-2011 ST Software
version = 2.0.6
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
De la 3.0.9 la 3.0.12 s-au făcut multe modificări. Va trebui să actualizezi tema. Ți-am dat mai sus niște legături cu instrucțiunile de actualizare a temei.Buu scrie:Cu toate ca de unde am luat tema spune ca este pt 3.0.9 ...
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
mersi frumos, o sa iti dau un raspuns mai pe seara dupa ce rezolv ceva ... daca rezolv
)

-
- Utilizator înregistrat
revin ... nu gasesc update-ul de la 2.0.6 versiunnea care imi apare in styles.cfg pana la 3.0.12 ...
-
- Utilizator înregistrat
up; chiar daca bagi un user sau o parola care nu exista, iti spune ca te-ai logat cu succes ...
-
- Utilizator înregistrat
CINEVA?
Am observat, nu stiu daca bine sau nu, dar la cei ce nu activeaza o perioada se intampla chestia asta ...
Am observat, nu stiu daca bine sau nu, dar la cei ce nu activeaza o perioada se intampla chestia asta ...