Raspunde-mi te rog

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
paginaparazitii
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Raspunde-mi te rog

Mesaj de paginaparazitii »

Te-am rugat sa-mi raspunzi la intrebarea mea legata de forumul paginaparazitii. Nu pot sa-mi pun parola imi da eroare zice ca nu se potriveste parola. Vezi ca ti-am explicat mai clar in mesajul care ti l-am trimis.
paginaparazitii scrie: Mi-am facut cont la as.ro www.paginaparazitiiforum.as.ro, le-am scris sa-mi activeze serviciul de php, am facut upload la forumul phpbb, am accesat adresa www.paginaparazitiiforum.as.ro/install/install.php, si cand sa dau install mi-a dat eroare. Imi zice ca nu se potriveste parola(bine, scria in engleza). Am schimbat-o dar degeaba.
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Am citit si mesajul original, dar, sincer nu-mi este foarte clar cand iti da eroarea.

1. Chiar la inceput, dupa ce completezi formularul de instalare (nume baza de date, parole, etc.) sau,
2. Dupa ce completezi (corect) tot formularul si instalare "pare" a fi okay?

Daca eroarea apare chiar la inceput, ceva este gresit, ori in caile de instalare introduse, ori in parola si numele de la BD.

Daca eroarea apare ulterior, deci dupa mesajul de instalare corecta, incearca sa refaci instalarea.

Informatii detaliate despre instalare gasesti la adresa: http://www.phpbb.com/documents.php?mode=install .

Revino cu amanunte.
paginaparazitii
Nou venit

Eroarea

Mesaj de paginaparazitii »

Imi eroare urmatoare:The passwords you entered did not match
Am pus parola de la forumul vostru userul paginaparazitii.
Nu am completat de loc la Database Configuration. Trebuie sa completez si acolo in rest am lasat la fel
danielt
AdministratorAdministrator
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Toate denumirile de forumuri si topicuri precum si numele de utilizatori, mesajele, etc. sunt pastrate in baza de date (parolele sunt codificate si nu pot fi copiate din bd). Pentru a putea instala corect si functionabil forumul iti trebuie neaparat o baza de date. Hostul gratuit pe care l-ai ales si pe care il folosim si noi ofera gratuit si o baza de date mysql. Administrarea bazei de date se face printr-o interfata intuitiva de tip phpMyAdmin (pe care ti-o pune la dispozitie hostul).

Asa cum am mai precizat, tot ce trebuie sa stii este numele bazei de date si parola. Nu trebuie sa modifici nimic in baza de date (doar daca vrei, desigur).

Nu mai stiu care sunt pasii, dar citeste cu atentie informatiile de pe pagina principala si cere o baza de date (trebuie sa fii deja logat). In mod sigur in cateva minute vei primi baza de date si tot ce trebuie sa faci este sa completezi cu atentie campurile de instalare.

Revino dupa ce faci acesti pasi :-)
mihaitza
Fost coleg
Nivel phpBB: Experimentat

as.ro

Mesaj de mihaitza »

Vezi deasemenea că au un serviciu în care la fiecare două săptămâni te obligă să îţi schimbi parola. Dar se schimbă parola numai la contul de email şi FTP NU şi la PhpMyAdmin şi NU implicit la baza de date.

Aşa că atenţie mare!
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”