Actualizare tema

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
smileye
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Actualizare tema

Mesaj de smileye »

1. As vrea niste raspunsi la niste probleme cu care as vrea sa incep un forum phpbb.

knowledge/kb_show.php?id=147
Am o tema phpbb, dar nu ii stiu versiunea, in fisierele .cfg e introdus 3.0.8 dar nu cred ca aceea este versiunea adevarata, am incercat sa fac actualizarea, dar tema se pare ca este mai veche si este de modificat chiar mai mult.
Ce as putea sa fac sa ii aflu versiunea reala a temei si sa incerc actualizarea?

PS.Actualizarea se face local banuiesc si prin actualizare nu vor mai fi probleme gen flooduri, crash si altele?

2. Exista un mod ceva prin care pot vedea daca o tema are buguri, ceva nu functioneaza corect?
smileye
Utilizator înregistrat

Re: Actualizare tema

Mesaj de smileye »

Up, cineva?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

smileye scrie:Ce as putea sa fac sa ii aflu versiunea reala a temei si sa incerc actualizarea?
Dacă în fișierele .cfg ale temei se specifică 3.0.8 ca fiind versiunea temei atunci aceasta este versiunea temei. Caută în style.cfg, imageset/imageset.cfg, template/template/cfg și theme/theme.cfg linia version =.
Desigur că este important și faptul că poate nu ai descărcat tema de pe site-ul oficial. De unde ai descărcat tema?
smileye scrie:PS.Actualizarea se face local banuiesc si prin actualizare nu vor mai fi probleme gen flooduri, crash si altele?
Cum adică local?
Într-un fel, da, dar nu este o condiție. Flood se poate da dacă serverul nu este protejat.
smileye scrie:2. Exista un mod ceva prin care pot vedea daca o tema are buguri, ceva nu functioneaza corect?
Nu cred că există. Poți vedea dacă ceva nu funcționează corect navigând prin forum. Poți activa și debug dar funcționează doar la fișierele .php.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
smileye
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileye »

Tema este una mai veche luata de pe net si modificata de cineva, si probabil de aici poate cand au creat tema au scris in fisierele style.cfg, imageset/imageset.cfg, template/template/cfg și theme/theme.cfg linia version = 3.0., ultima versiune pe atunci si de asta zic ca poate nu e chiar acea versiune si sa verific altfel.
smileye
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileye »

UP.

Cineva va rog, nu stiu cum sa incep.
smileye
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileye »

Nu se mai uita nimeni pe aici?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Ai căutat pe internet să vezi dacă găsești ultima versiune a acestei teme? Adică o temă care să fie compatibilă cu o versiune mai nouă a phpBB.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
smileye
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileye »

Ivan Petre Paul scrie:Ai căutat pe internet să vezi dacă găsești ultima versiune a acestei teme? Adică o temă care să fie compatibilă cu o versiune mai nouă a phpBB.
Am precizat mai sus, ca tema este unica, adica nu se gaseste nici varianta pe care o am eu pe internet.Este o tema unica care se pare e pe o versiune 3.0.8 din cate vad eu in acele fisiere, la fel am precizat si asta.

Eu acum vreau sa ii updatez template-urile complet la noua versiune 3.0.12, adica ultima.. dar nu ii stiu daca varianta pe care e exact 3.0.8.Din cate am inteles de la acel autor al temei el nu stie ce versiune avea tema cand a inceput sa o creze, el doar a scris 3.0.8 in acele fisiere .cfg ale temei.
smileye
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileye »

Bun, vad ca mi-ati mutat topicul.Dar ma ajuta si pe mine cineva?
smileye
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileye »

Nimeni, dupa atata timp?
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”