Schimbare dimensiuni avatar

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Pavilion
Nou venit
Versiune: 3.0.12
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Schimbare dimensiuni avatar

Mesaj de Pavilion »

Salut,

Cum pot schimba dimensiunile avatarelor? (mă refer la cele de 90x90 şi 6 kib). Am încercat din AdminCP la setările grupului, dar tot îmi impune limita de 90x90. Ultima dată când am făcut asta ţin minte că a trebuit să modific un fişier, dar nu mai ţin minte exact care :D

De asemenea, cum pot forţa utilizatorul ca atunci când îşi schimbă avatarul să nu poată uploada o poză din PC, ci să o importe de pe alt site (gen imgur.com)?

Mulţumesc.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Schimbare dimensiuni avatar

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Nu poți suprascrie setările definite în Configurări imagini asociate din setările grupului.
Mergi în PA ---> GENERAL ---> Configurare forum ---> Configurări imagini asociate și definește dimeniuni minime și maxime pentru avatar.

Pentru a doua întrebare, tot acolo, bifează „Nu” la opțiunile Permite încărcarea avatarurilor și Permite încărcarea avatarurilor la distanţă.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”