Tema apare altfel pe Chrome și Mozilla
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Tema apare altfel pe Chrome și Mozilla
Am primit un răspuns în legătura cu problema mea de la phpbb.com, vă rog dacă puteţi arunca o privire şi să îmi spuneţi puţin mai detaliat ce fişier trebuie să modific, fără BOM
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu este complicată însă aici răspundem în limita timpului. Suntem și noi oameni care au diverse sarcini zilnice.tataieee scrie:Chiar aşa de complicată este problema mea de nu se implică nimeni ? măcar un răspuns, se poate rezolva sau nu

BOM? Ciudat.tataieee scrie:Am primit un răspuns în legătura cu problema mea de la phpbb.com, vă rog dacă puteţi arunca o privire şi să îmi spuneţi puţin mai detaliat ce fişier trebuie să modific, fără BOM
1. Ai modificat vreun fișier de limbă sau din șablon-ul temei (template) înainte să apară problema sau curând?
2. Pe o altă temă tab-urile apar la fel ca pe aceasta?
3. Ai încercat să suprascri tema cu cea originală să vezi dacă problema persistă?
Recomandare:

phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
1. Încă nu am verificat, urmează să fac în seara aceasta.
2. Da.
3. Da, la fel se vede.
eidt: am făcut exact ca în recomandarea dată de tine, am modificat fişierul language/ro/ucp.php şi problema s-a rezolvat 100% pe mozilla, pe google chorome apare problema doar la butonul de Mesaje Privare, am să reiau diseara mai multe fişiere şi sabloane să le modific, sper să găsesc problema.
Mulţumesc tare mult!!!
2. Da.
3. Da, la fel se vede.
eidt: am făcut exact ca în recomandarea dată de tine, am modificat fişierul language/ro/ucp.php şi problema s-a rezolvat 100% pe mozilla, pe google chorome apare problema doar la butonul de Mesaje Privare, am să reiau diseara mai multe fişiere şi sabloane să le modific, sper să găsesc problema.
Mulţumesc tare mult!!!