Best ! www.lataifas.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis

Va place ?

Dragut
11
31%
Asa si asa...
8
23%
Porcarie...
16
46%

Voturi totale: 35

DANITE
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de DANITE »

oooops...xXx was busted...stiam eu ca doar partea cu spamul e specialitatea barfitorului principal! :twisted:
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

Klar...si a facut un topic de 7 pagini pentru nimik.
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

1. Sellview inainte sa le iau am cerut voie dak pot ! .. Si nu se supara lumea !..
2. Daca vrei iti dau KeyWord-urile ca sa cauti pe google si sa vezi ca am dreptate...
Daca tu crezi ca trebuie sa fii pictor ca sa pui niste panarami de iconite la forum te inseli ..
Si dak va tot laudati voi ca sunteti cei mai tari.. O sa vedem ca sunteti acusi ca utilizatori.ro care se duc pe diverse forumuri (cum ar fi discutii.ro) ... si incep sa faca spam cum ca forumul s-a mutat.. (Cred ca ati facut-o deja sellview, numa ca nu am descoperit unde)
PS: .. Acuma hai cauta pe toate forumurile din lume de unde am luat eu iconitele si poate intr-un sfarsit ai sa cauti pe google si ai sa gasesti.. :P
1. Cel de la Regulament , ce draq mai ai si cu el ? .. De unde l-am copiat nenea Einstein ?
2. Muzica, Jocuri, Love, Sex, Politica si Medicina -> Politica -> Cauta pe google "Traian Basescu" ... Restu am sa le schimb in timp ..
DANITE
Utilizator înregistrat

Mesaj de DANITE »

voi ati inteles ce vrea omu' sa zica in atatea fraze?
Blue blood
Nou venit

Mesaj de Blue blood »

Eu am inteles :P ! Am sa incerc sa caut pe google xXx dar poate ma ajuti ca eu nu prea ma pricep la chestiile astea .. ID: id4_d
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Poza cu Basescu nu exista pe net asa taiata.. decat scafarlia... recunoaste k ai furat niste iconuri de la mine.. stiu k ai intrebat... dar eu nu ti-am zis nici da nici ba.. si nu cred k era importanta parerea userilor cat parerea mea.
sa vedem ca sunteti acusi ca utilizatori.ro care se duc pe diverse forumuri (cum ar fi discutii.ro) ... si incep sa faca spam cum ca forumul s-a mutat.. (Cred ca ati facut-o deja sellview, numa ca nu am descoperit unde)
Nu mai face afirmatii fara sa gandesti inainte.
1 la mana nu sunt utilizatori si nici nu imi place sa fiu comparat cu ei si nici nu am facut spam CUM AI FACUT TU LA MINE !!! Nu cred k am facut spam la doar 61 de utilizatori care iti zic la fiecare dintre ei de unde sunt. Am si useri de pe utilizatori.ro care s-au plictisit.

Cat despre celelalte iconuri nu ma intereseaza.... ma intereseaza cele furate de la mine !
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
DANITE
Utilizator înregistrat

Mesaj de DANITE »

xXx was busted again!...totusi nu se sesizeaza nimeni sa inchida topicul asta sau xXx cotizeaza atat de bine pentru reclama asta exagerata?
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Pai ce motive sunt sa se inchida topicul?
Dupa cum scrie si in logo aici, deviza este "creating communities". Daca asta e comunitatea lui xXx, http://www.lataifas.ro/ , noi o respectam. O cotiza omu' undeva, dar nu la phpBB.ro, care este organizatie nonprofit.
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Danite .. Daca ai chef sa zici de fiecare busted.. dute si joaca GTA .. no offence ..
Asa.. si seelview .. am sa schimb ce am luat de la tine in timp ! ..
PS: Vedeti numele iconitelor de la forumul meu .. Si dati search pe google sa vedem ce gasiti ! ...
PS2: Flowers .. Copyrightu meu e in regula ?
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

xXx scrie:PS2: Flowers .. Copyrightu meu e in regula ?
1. Nu ai link catre phpbb.com
2. Ai scos definitiv nota de copyright de la phpBB2 Plus, de unde ai luat forumul MODat.

Vorba lui DANITE, asta da motiv sa se inchida topicul. :lol:
Închis

Înapoi la “Forumuri”