Salut !
Am un site de upload & download , l-am instalat , tot merge perfect.
Dar am o problema, merge sa uploadez fisiere gen txt, arhive , .psd ma rog mai multe , ce nu merge si de ce am eu cel mai mult nevoie e .mp3 ... Nu stiu de ce , la admin panel are asa :
Max File size - am pus 200 mb
Max image size - am pus tot 20 mb
File types imi scrie ei acolo ca pot sa pun Define your file types allowed. e.g. *.swf; *.jpg; *.jpeg. Use * for all file types!
Am pus * sa mearga toate.
La Image type files tot asa
Cam atat am ce are legatura cu problema mea in admin panel .... Eu zic ca e bine cum am pus..
Acum , credeti ca undeva in fisiere poate sa fie altceva ? Trebuie instalat ceva, adaugat etc sa mearga toate fisierele ? Mie ce imi trebuie mai mult e mp3 ...
Care ar putea sa fie problema ? Daca e dau datele de la control panel in privat cuiva din staff daca raspunde...
A, si nu imi da eroarea gen eroarea, nu imi scrie nimic..
De exemplu cand uploadez o fila se incarca intr-o bara si imi scrie la cat % e dupa imi da un link intru pe link-u ala dau download etc... la ceva de marime mai mare se incarca bara aia , imi arata ca e 100% si asa ramane...
Nu incarca fisiere mari
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !