phpbb2 are foarte multe buguri de securitate si se poate "heckari" foarte usor + ca nu se merita deoarece:
-nu exista moduri pentru el
-temele pentru aceasta versiune sunt oribile
-are o sumedenie de buguri
Se mai foloseste phpBB2?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Se mai foloseste phpBB2?
Slowlife , nu cred ca esti foarte bine informat sau nu te-ai exprimat "foarte" corect . Cu un simplu "search" pe google , vei fi surprins ca exista MOD-uri pentru phpbb2 ,si chiar mai sunt persoane "old school" care prefera acea platforma si inca ofera suport particular pentru aceasta .
Cat despre teme ... daca esti un om inventiv si ai cateva cunostinte, crede-ma ca poti face un design care sa surprinda pe oricine ...
Si da , sunt de acord ca este plin de bug-uri si nu recomand nimanui sa il mai foloseasca !
Cat despre teme ... daca esti un om inventiv si ai cateva cunostinte, crede-ma ca poti face un design care sa surprinda pe oricine ...
Si da , sunt de acord ca este plin de bug-uri si nu recomand nimanui sa il mai foloseasca !
- Sylver Cheetah 53
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.14
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Se mai foloseste phpBB2?
Consider că eşti în eroare. Îţi dau eu un forum phpbb2, să vedem, îl poţi hackeri? Să fim serioşi.Slowlife scrie:phpbb2 are foarte multe buguri de securitate si se poate "heckari" foarte usor + ca nu se merita deoarece:
-nu exista moduri pentru el
-temele pentru aceasta versiune sunt oribile
-are o sumedenie de buguri
Există o grămadă de MOD-uri pentru el, le găseşti pe phpbbhacks.com.
În legătură cu temele... Eu am o părere exact opusă. Mi se pare că la phpBB3 doar temele f. apropiate de prosilver sunt decente, restul mi se par praf. La phpBB2 se găsesc mult mai multe teme drăguţe.