Cand incerc sa trimit e-Mail unui user primesc ca raspuns eroarea:
Could not find email template file :: profile_send_email
DEBUG MODE
Line : 116
File : /home/rockcent/public_html/includes/emailer.php
Iar cand incerc sa trimit mesaje in bloc primesc eroarea:
Could not find email template file :: admin_send_email
DEBUG MODE
Versiunea de phpBB instalata este 2.05... Am observat ca fisierele profile_send_email si admin_send_email... Daca sunt... Unde-ar trebui sa fie...
Si as vrea sa mai stiu la ce se refera eroarea:
Am setat si serverul SMTP... Si anume mail.rockcenter.ro, am incercat si cu user si fara user si tot nimic...
Era sa uit... Cand incerc sa trimit mesaje private primesc o eroare asemanatoare... Si anume...
Could not find email template file :: privmsg_notify
DEBUG MODE
Iar ca sa incehi in fortza va mai zic ca atunci cand accesez sectziunea "FAQ" nu se afiseaza pagina ci:
Warning: main(./language/lang_romanian/lang_faq.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rockcent/public_html/faq.php on line 59
Warning: main(): Failed opening './language/lang_romanian/lang_faq.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rockcent/public_html/faq.php on line 59
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rockcent/public_html/faq.php:59) in /home/rockcent/public_html/includes/page_header.php on line 474
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rockcent/public_html/faq.php:59) in /home/rockcent/public_html/includes/page_header.php on line 476
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rockcent/public_html/faq.php:59) in /home/rockcent/public_html/includes/page_header.php on line 477
Oare de ce... Sper sa ma ajute cineva... Ca sa va convingetzi de toate astea va invit sa intratzi pe www.RockCenter.ro...
Va multzumesc anticipat...
Eroare generală... Probleme cu functzia de e-Mail/SMTP
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
În primul rând nu cred că ai luat ultima versiune a traducerii în limba română.
Cele 2 variante ale traducerii in limba romana - versiunea 3.0:
Download - versiune românească <b>phpBB</b> (cu diacritice) [1690 download-uri] - <b>67Kb</b>
Download - versiune românească <b>phpBB</b> (fără diacritice) [847 download-uri] - <b>67Kb</b>
<i>Ultima actualizare: <b>29 mai 2003</b></i>
(Pagina romaneasca de download)
În al doilea rând, dacă serverul SMTP este în acelaş loc cu pagina web (la acelaşi host) nu este nevoie să bifezi folosirea serverului SMTP.
Administrare generală -> Configurare generală -> Configurările de email -> Folosiţi serverul SMTP Server pentru email
Specificaţi da dacă doriţi sau aveţi nevoie să trimiteţi mesaje printr-un alt server în loc să folosiţi funcţia locală de mesagerie -> NU
Cele 2 variante ale traducerii in limba romana - versiunea 3.0:
Download - versiune românească <b>phpBB</b> (cu diacritice) [1690 download-uri] - <b>67Kb</b>
Download - versiune românească <b>phpBB</b> (fără diacritice) [847 download-uri] - <b>67Kb</b>
<i>Ultima actualizare: <b>29 mai 2003</b></i>
(Pagina romaneasca de download)
În al doilea rând, dacă serverul SMTP este în acelaş loc cu pagina web (la acelaşi host) nu este nevoie să bifezi folosirea serverului SMTP.
Administrare generală -> Configurare generală -> Configurările de email -> Folosiţi serverul SMTP Server pentru email
Specificaţi da dacă doriţi sau aveţi nevoie să trimiteţi mesaje printr-un alt server în loc să folosiţi funcţia locală de mesagerie -> NU
- Hazard
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am rezolvat...
Intr-adevar problema era varianta limbii romane... Mi-am facut back-up la baza de date si am reinstalat forumul, ca sa fiu mai sigur... Acum totul functzioneaza... Va multzumesc pentru ajutorul acordat... keep up tha good work...

- Hazard
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ya Ya Ya...
Stiam ca trebuie sa schimb doar fisierele de limba... Da` asa am vrut eu... Din lipsa de ocupatzie...
Anyway... Tnx 4 ur help...