problema pe care voi ati rezolvat-o se pare

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Valentin
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

problema pe care voi ati rezolvat-o se pare

Mesaj de Valentin »

am si eu o problema ... am reusit intr-un final sa instalez 2.0.4 pe lycos dar am o problema ... de fiecare data cand ma logez sau ma de-loghez nu ma duce catre pagina corespunzatoare din forum ... ci direct pe site-ul lor oficial http://www.tripod.lycos.co.uk/

Am observat ca la forumul vostru nu se intampla asta?

Ce se poate face?

Multumesc
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Url-ul de la "Iesire" sau "Logout" ar trebui sa fie ceva de genul: http://members.lycos.co.uk/forum/login.php?logout=true daca nu este asa... hm, este o problema...

Care este adresa de la "Iesire" la tine?
Valentin
Nou venit

Mesaj de Valentin »

unde anume gasesc acest url ... sunt inca incepator asa ca ma misc mai greu :)

btw ... ce program este mai bun pentru editat php-uri?

si care e diferenta dintre php si php3 ?

multam si scuze pentru sâcâiala :)
danielt
AdministratorAdministrator
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Butonul de "Logout [nume_utilizator]" sau "Iesire [nume_utilizator]" este localizat (in varianta temei implicite subSilver) in meniul din partea de sus a forumului - apare doar cand esti logat.

Php-ul poate fi editat in orice editor de tip ascii, inclusiv in EditPad. Eu folosesc PhpEdit.

Php si php3 sunt extensiile cele mai uzuale pentru fisierele ce contin cod php. Extensia php3 este extensia mai veche folosita in versiunea de php 3 :-) Extensia php este extensia considerata in prezent cea "normala" (incepand de la versiunea 4). Atentie: un server de generatie mai veche pe care se afla instalat un interpretor php doar de versiune 3 nu va interpreta fisierele de tip nume.php :-)
mihaitza
Fost coleg
Nivel phpBB: Experimentat

php

Mesaj de mihaitza »

Php-ul se poate edita chiar şi cu un utilitar de Windows ca şi NotePad sau WordPad sau sub Linux. Eu folosesc EditPlus care poate fi încercat gratuit 30 de zile (funcţionează şi dupa aceea) , merge cu orice fel de fişiere, de la html la java script şi asp, etc. Edit+ se poate şi cumpăra de acolo la numai 30$ :lol:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”