am si eu o problema ... am reusit intr-un final sa instalez 2.0.4 pe lycos dar am o problema ... de fiecare data cand ma logez sau ma de-loghez nu ma duce catre pagina corespunzatoare din forum ... ci direct pe site-ul lor oficial http://www.tripod.lycos.co.uk/
Am observat ca la forumul vostru nu se intampla asta?
Ce se poate face?
Multumesc
problema pe care voi ati rezolvat-o se pare
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Url-ul de la "Iesire" sau "Logout" ar trebui sa fie ceva de genul: http://members.lycos.co.uk/forum/login.php?logout=true daca nu este asa... hm, este o problema...
Care este adresa de la "Iesire" la tine?
Care este adresa de la "Iesire" la tine?
- danielt
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Butonul de "Logout [nume_utilizator]" sau "Iesire [nume_utilizator]" este localizat (in varianta temei implicite subSilver) in meniul din partea de sus a forumului - apare doar cand esti logat.
Php-ul poate fi editat in orice editor de tip ascii, inclusiv in EditPad. Eu folosesc PhpEdit.
Php si php3 sunt extensiile cele mai uzuale pentru fisierele ce contin cod php. Extensia php3 este extensia mai veche folosita in versiunea de php 3
Extensia php este extensia considerata in prezent cea "normala" (incepand de la versiunea 4). Atentie: un server de generatie mai veche pe care se afla instalat un interpretor php doar de versiune 3 nu va interpreta fisierele de tip nume.php
Php-ul poate fi editat in orice editor de tip ascii, inclusiv in EditPad. Eu folosesc PhpEdit.
Php si php3 sunt extensiile cele mai uzuale pentru fisierele ce contin cod php. Extensia php3 este extensia mai veche folosita in versiunea de php 3

- mihaitza
- Fost coleg
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
php
Php-ul se poate edita chiar şi cu un utilitar de Windows ca şi NotePad sau WordPad sau sub Linux. Eu folosesc EditPlus care poate fi încercat gratuit 30 de zile (funcţionează şi dupa aceea) , merge cu orice fel de fişiere, de la html la java script şi asp, etc. Edit+ se poate şi cumpăra de acolo la numai 30$