URL forum: http://best-freak.besaba.com
Versiunea phpbb 3: 3.0.12
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie?: A fost instalat
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare?: Nu
MODurile instalate: Imi cer scuze ca nu le specific, dar sunt grabit in clipa asta.
De cand a aparut problema semnalata?: Nu este o problema grava, vreau sa modific ceva
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput): Putin experimentat
As dori sa modific oleaca modul top five. In locul unde arata posturile si cine o postat, daca cineva raspunde la acel subiect dispare numele autorului care o facut postul si apare numele celui care o raspuns. Se mai duce si primul subiect ca fiind postat. As dori sa fac in asa fel incat daca cineva raspunde la un subiect facut de altcineva, (scuzati daca nu m-am exprimat bine aici) sa apara alt mesaj. Un exemplu daca nu ati inteles:
In "subiect" scris de: "Membru"
^In "subiect" scris de: "Membru"
Sper sa fi inteles exemplu la ce ma refer eu. Sper sa ma puteti ajuta si sa intelegeti ce doresc eu. Multumesc anticipat.
Cum pot modifica acest mod
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cum pot modifica acest mod
N-am înțeles.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Unde e Copyright pentru phpbb.com ?Designs by Nils pentru PlayWorld.Ro.
Toate drepturile sunt rezervate.
Translation/Traducere: phpBB România
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Copyright-ul s-o sters cand am adaugat tema aceasta. Daca-mi explici cum se adauga, il adaug fara probleme. Eu nu am vrut deloc sa-l scot, de cand am bagat aceasta tema nu mai apare... Si daca-mi dai si copyright-ul de la phpbb.comNeculai Anişor scrie:Unde e Copyright pentru phpbb.com ?Designs by Nils pentru PlayWorld.Ro.
Toate drepturile sunt rezervate.
Translation/Traducere: phpBB România
Si sa explic mai clar daca asa n-am reusit.
Cineva face un post si apare la top five. Acel post apare asa:
Subiect: cutare scris de cutare.
Daca cineva raspunde in acel subiect deschis de un utilizator, acel mesaj de mai sus care l-am scris autorul subiectului este inlocuit cu numele celui care o raspuns. Eu nu vreau asta, as dori sa stiu cum se poate modifica cand cineva raspunde la subiectul respecitv sa nu inlocuiasca numele celui care l-o deschis, ci sa apara alt mesaj ceva de genu:
Subiect: RE cutare scris de ...
Sper ca acum am reusit sa explic in asa fel incat sa intelegeti.