Formularul trimis a fost invalid. Incercaţi să-l retrimiteţi

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
andreyiys
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Formularul trimis a fost invalid. Incercaţi să-l retrimiteţi

Mesaj de andreyiys »

URL forum: http://gamesilfov.bl.ee
Versiunea phpbb 3: 3.0.12
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie?: Nu !
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare?: Nu !
MODurile instalate: Am instalat cu succes modurile urmatoare cu automod: Mchat,Seo,Thanks,Reimg,Precise Similar Topics II
De cand a aparut problema semnalata?: Sincer sa fiu nu stiu: Dar de fiecare data cand fac permisiunile unui grup sau utilizator nu merge: Formularul trimis a fost invalid. Incercaţi să-l retrimiteţi.
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput).

Template-ul folosit: Prime: http://demo.phpbb3styles.net/Prime
Limba/limbile instalate: Romana
Versiunea de PHP: 5.3
Tipul si versiunea serverului pentru baza de date: 5.1.61

Bun apropo am activat si functia debug/extrea debug
Si nu imi arata nici o erroare nicaieri...
Time : 0.046s | 2 Queries | GZIP : Off | Memory Usage: 9.44 MiB | Explain

Daca e sa fie de la tema imi arata versiune 1.1.2 cum o fac 3.0.12 ? va rog ? :D
Multumesc !
1.O sa vad ceva, fac update la versiun php 5.4 sa vad ce imi arata... revin cu edit: am facut update la php si da o alta erroare cand fac permisiunile forum-ului nu mai da aia cu formularul acum da:
Warning: Unknown: Input variables exceeded 1000. To increase the limit change max_input_vars in php.ini. in Unknown on line 0

2.Am sters tema, prime si am instalat pe aia default prosilver si tot erroare asta imi da. Deci nu e de la tema! Erroarea
andreyiys
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Formularul trimis a fost invalid. Incercaţi să-l retrimi

Mesaj de andreyiys »

Gata am rezolvat, am schimat versiunea php, 5.2 ! :X
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”