Incep cu informatiile de baza:
URL forum:www.artificii.info.ro/forum/
Versiunea phpbb 3:3.0.12
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie? - Instalat recent (2-3 zile)
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? - Nu
MODurile instalate: nu stiu exact daca intra aici dar am instalat un stilul Coffe_time si limba romana

De cand a aparut problema semnalata? - in momentul in care am incercat sa introduc doua lincuri in topic pe langa ceva text mi-a aparut pagina cu eroarea " 403 Forbidden
Access to this resource on the server is denied! Powered By LiteSpeed Web Server
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!"
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput). - Subzero (asta nu inseamna ca nu inteleg mare parte din ceea ce scrie in panoul de administrare)
Acum sa trec la descrierea mai in amanunt a fenomenului:
- daca introduc mai mult de trei linkuri
" " aparea eroarea de mai sus (403...)
- daca introduc un caracter la urmatorul text: "artificii nunta
Daca doriti sa achizitionati artificii / spectacole de artificii in primul rand ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele:Daca doriti sa achizitionati artificii / spectacole de artificii in primul rand ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele:Daca doriti sa achizitionati artificii / spectacole de artificii in primul rand ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele:Daca doriti sa achizitionati artificii / spectacole de artificii in primul rand ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele:Daca doriti sa achizitionati artificii / spectacole de artificii in primul rand ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele:Daca doriti sa achizitionati artificii / spectacole de artificii in primul rand ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele:Daca doriti sa achizitionati artificii / spectacole de artificii in primul rand ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele: Daca doriti sa achizitionati artificii / bbbbbbbbbb bbbbbbbbbb bvddgfgeregerger/bb nn" - apare eroarea de mai sus (403...)
- Numarul maxim de linkuri este setat in Post seting la 0
- Numarul maxim de caractere este setat la 60000.
- Allow links in posts/private messages: este setat pe "Yes".
Scuze pentru marimea mesajului (am vrut sa fiu cat mai complet in descriere) si multumesc anticipat.