Nume:All4Metin Fondator:B.Joey Categorie: Metin2 and Counter Strike Nr. total mesaje: 267+ Nr. total membri: 15+ Data înfinţării: Mar Mar 25, 2014 8:18 Descriere: Este un forum care are mai multe categorii O mica tombola aici. Site: http://all4metin.ga
Squad scrie:Nu imi place, dom free ,nu cred ca o sa tina. Jumate de nume copiat de la Anisor ^Mindful Person^ .
Ma cand va aud pe voi copii cu gura mare imi vine rau. De unde stii tu ca nu o sa tina..
Copilu' lui DUMNEZEU , sunt mii si mii de comunitati de all games. Daca ar fi despre forumuri sau o un forum pentru o platforma de jocuri gen ps , xbox da ar tine , pentru ca se primeste support free + nu iti trebuie dom .
Neculai Anişor scrie:Sa nu cumva sa va certati pe tema asta I will punish you all.
El a postat aici doar sa auda Frumos , fain , bafta etc. Mi-am spus parerea si pac ma atacat
Nu am postat pentru ce zici tu si nici nu ma intereseaza ce zice un pusti de 12-13 ani. Dar mai tinetiva gura acasa ti-ai dat cu parerea bine adio. Crezi ca ma intereseaza parerea ta? Fa tu mai bun frate si da dupa iti dau dreptate. Eu apreciez munca unui om , dar tu ce stii sa faci? Cand o sa faci tu mai bun sau macar pe jumate atunci da ai voie sa zici ce vrei pana atunci ciocu mic.
Neculai Anişor scrie:Sa nu cumva sa va certati pe tema asta I will punish you all.
El a postat aici doar sa auda Frumos , fain , bafta etc. Mi-am spus parerea si pac ma atacat
Nu am postat pentru ce zici tu si nici nu ma intereseaza ce zice un pusti de 12-13 ani. Dar mai tinetiva gura acasa ti-ai dat cu parerea bine adio. Crezi ca ma intereseaza parerea ta? Fa tu mai bun frate si da dupa iti dau dreptate. Eu apreciez munca unui om , dar tu ce stii sa faci? Cand o sa faci tu mai bun sau macar pe jumate atunci da ai voie sa zici ce vrei pana atunci ciocu mic.
Jajaja copil de 12-13 ani , cine vorbeste. Si fac mai fain , dar eu le fac prietenilor nu fac pentru mine ( nu am nevoie ) .