Buna ziua,
am un forum phpbb 3.0.12 cu subsilver2 si as vrea sa instalez "User Reminder" pentru a le reaminti userilor care nu s-au logat de ceva vreme sa viziteze forumul.
Problema e ca asta e singurul mod pe care l-am gasit care face asta si n-a mai fost actualizat din 2009 (pt. phpbb 3.0.5).
Credeti ca ar putea sa mai functioneze si pentru 3.0.12? Sau daca nu, stiti cumva alt mod care face asta?
Multumesc pentru timpul acordat.
Mai este compatibil "User Reminder" cu phpbb 3.0.12?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Mai este compatibil "User Reminder" cu phpbb 3.0.12?
Ar putea functiona insa nu este recomandat sa instalezi MODificari atat de vechi.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Multumesc pentru raspuns.Neculai Anişor scrie:Ar putea functiona insa nu este recomandat sa instalezi MODificari atat de vechi.
Pe forumul autorului mod-ului zice ca vrea sa paseze dezvoltarea modului altcuiva din cauza ca nu mai are timp sa se ocupe de el. Oare s-ar gasi pe forumul asta un voluntar care sa aduca mod-ul la zi? Cred ca posibilitatea de a reaminti userilor inactivi de forumul tau e esentiala pentru orice forum.
Pacat ca nu e inclusa optiunea direct in optiunile de baza

- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Dupa parerea mea o sa astepti mult si bine pentru cineva care sa se ocupe de el .. mai ales aici.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ ... 9_-t_94093Neculai Anişor scrie:Dupa parerea mea o sa astepti mult si bine pentru cineva care sa se ocupe de el .. mai ales aici.
Posibil sa fi gasit o solutie acolo, dar nu prea am curajul sa ma bag la editat cod. Daca ai un forum de test instalat undeva poti sa incerci daca te rog solutia propusa acolo sa-mi zici si mie daca merge?
Merci.