Buna ziua , as dori sa stiu si eu cum NAIBA scap de aceasta problema mi-am batut capul 2 zile si nu am nici un rezultat pana la urma am apelat la voi .
Activity Stats MOD instalat cu AUTOMOD - Da stiu o mare prostie ca l-am instalat cu automodul ..
Ultimate Points - Tot asa instalat cu automod mai jos aveti in poza problema !
Apar de 2 ori...
POZA :
http://imageshack.com/a/img836/6347/d8l5.png
Multumesc , astept raspuns daca aveti nevoie sa postez index_body.html etc. cereti si voi posta tot ce este nevoie sa pot rezolva aceasta problema .
Cum pot sa fac ...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot sa fac ...
Decat autorul modului cunoaste mod ul suficient de bine pentru a stii ce este in neregula.
Te sfatuiesc sa deschizi instructiunile de instalare si sa verifici daca modificarile au fost facute bine.
Te sfatuiesc sa deschizi instructiunile de instalare si sa verifici daca modificarile au fost facute bine.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Multumesc pentru raspuns !
Mai astept si altele deoarece nu prea stiu unde se afla instructiunile odata ce l-am instalat cu AUTOMOD ... !
Mai astept si altele deoarece nu prea stiu unde se afla instructiunile odata ce l-am instalat cu AUTOMOD ... !
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
E clar.
Dezarhivează MODificarea pe desktop și deschide fișierul .xml folosind un browser web. Apoi verifici dacă liniile respective sunt unde ar trebui să fie.
Dezarhivează MODificarea pe desktop și deschide fișierul .xml folosind un browser web. Apoi verifici dacă liniile respective sunt unde ar trebui să fie.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.