Am un forum , pe care ruleaza versiunea 3.0.12 , si am o mare problema cu el .
Trebuie sa ii dau back-up . Am pus back-up-ul , am dat restaurare , insa ceva nu funcioneaza calumea.
Imi arata ca se pune , insa io aveam posturi facute azi , i-ar back-up-ul este de acum 4-5 zile , iar posturile facute azi inca mii le arata pe forum si cand dau sa apas pe ele sa le sterg imi spune ca mesajul specificat nu exista .
Imi puteti da o mana de ajutor ? Multumesc !!
Am o mare problema ! ( ajutor )
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Am o mare problema ! ( ajutor )
Ce fel de backup ai, doar datele sau si structura tabelelor din BD ? In functie de asta decizi.
Nu poti restaura un backup peste o BD ce are informatii in ea, ori BD e goala si o incarci cu datele din backup, ori stergi total BD si apoi in locul ei restaurezi backup-ul daca backup-ul are si structura tebelelor si datele.
Iti recomand
Backup şi restaurare folosind phpMyAdmin
Nu poti restaura un backup peste o BD ce are informatii in ea, ori BD e goala si o incarci cu datele din backup, ori stergi total BD si apoi in locul ei restaurezi backup-ul daca backup-ul are si structura tebelelor si datele.
Iti recomand