Salut, aseara după ce mi-a fost activat domeniul, am instalat PHPBB3, limba română, tot tacâmul, toate bune şi frumoase până azi.. azi am încercat să instalez mChat şi deşi am facut totul ca într-un tutorial, mi-a crash-at forumul de tot. Pentru că trebuia să iau totul înapoi şi să şterg, treabă migăloasă şi care necesita timp destul am zis să şterg toate fişierele din FTP. (FZ)
Mno, când să le bag iar, nu mai e aşa bine, nu-mi mai apar folderele principale si cele secundare, îmi apar doar cele din root (public html). Folderele principale gen www sunt absente. Iar pe forum când intru eroarea urmatoare:
Not Found
The requested URL / was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Îmi dă eroare după reinstalare PHPBB3
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat