Salutare, deci, aseara cand am iesit de la calculator, forumul merge perfect, nici-o eroare nimic, azi-dimineata, ma trezesc, intru pe forum , si imi da Index of... si nimic, ok, am zis ca ma apuc de la 0, asa am si vrut sa fac, dar cand intru in FTP , public_html , acolo se afla folderul forum , dar nu pot intra in el, si nici macar sa il sterg , imi da o eroare cand vreau sa il sterg, cm pot face asta ? Deoarece vreau sa schimb platforma, si imi trebuie sa pun numele forum , si daca il am ce acesta pe care nu pot sa il sterg, nu pot pune numele forum noii platforme.
Sper ca ati inteles ce problema am, multumesc.
Problema stergere forum din FTP
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema stergere forum din FTP
Inseamna ca nu ai drepturi de stergere. Contacteaza providerul de host.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Mediu
Din ftp nu se pot sterge foldere daca contin fisiere. Sterge toate fisierele din folder si apoi poti sa stergi si folderul. Poate poti sa le stergi direct din cPanel sau ce folosesti tu.... Daca nu te descurci, roaga ti host ul sa le stearga. Nu uita sa iti stergi si baza de date a forumului daca tot nu ti mai trebuie.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
@Dragoș, se pot șterge foldere via FTP chiar dacă conțin fișiere deoarece acțiunea software-ului (în FileZilla spre exemplu) este 1:deschide folder, 2:șterge fișiere, 3:închide folder, 4:șterge folder.
@AddicteD, ce eroare îți dă? Oricum, nu este o problemă ce ține de phpBB ci de providerul de hosting, motiv pentru care voi muta subiectul de aici.
Mutat din 3.0.x Funcționare
@AddicteD, ce eroare îți dă? Oricum, nu este o problemă ce ține de phpBB ci de providerul de hosting, motiv pentru care voi muta subiectul de aici.
Mutat din 3.0.x Funcționare
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro