Salut! Am o poblema , in sensul ca pe forum imi apare eroarea asta :" General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
Access denied for user 'redfacti_seby'@'193.84.64.131' to database 'redfacti_forum' [1044]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists. "
Ma puteti ajuta sa-o rezolv ?
Eroare SQL
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Eroare SQL
Problema iti apare pentru ca utilizatorul redfacti_seby nu are acces la baza de date redfacti_forum.
Mergi in cPanel si adauga utilizatorul la baza de date. Asigura-te ca ii adaugi toate privilegiile.
Mergi in cPanel si adauga utilizatorul la baza de date. Asigura-te ca ii adaugi toate privilegiile.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Si cum pot face asta , adica explica-mi pas cu pas .... unde trebuie sa ma duc? , ce trebuie sa fac ?
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu iti putem explica pas cu pas pentru ca nu avem idee ce panou de control folosesti pentru baza de date.
Iti recomand sa iti contactezi host ul pentru a rezolva problema, sau sa postezi imagini ale bazei de date si a utilizatorului ei.
Iti recomand sa iti contactezi host ul pentru a rezolva problema, sau sa postezi imagini ale bazei de date si a utilizatorului ei.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
am rezolvat probleama ! multumesc , puteti da t/c