Best ! www.lataifas.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
probleme de gramatica: "Categori"
citat: "Welcome to the new lataifas - creating communities" logo-ul si font-ul phpbb.com - mai original de atat nu se poate.
Powered by phpBB 2 © 2005 phpBB Group unde e linkul copyright catre phpBB.com ??? crezi k daca lasi scrisul asa ajunge??
dar totusi are un aspect placut...
numai ca posturile astea cu: "atzi vazut ce modificari am mai facut?" sau "ia mai intrati un pic ca am mai modificat ceva" sunt enervante .
Nu ma critica dupa postul asta, ca doar tu ne pui sa criticam forumul tau. E un forum copilaresc cu cateva aspecte bussiness... cate-un kitsch peaici peacolo da' e bun aspectu. Da' eu tot n-as fi utilizator devotat aici.
citat: "Welcome to the new lataifas - creating communities" logo-ul si font-ul phpbb.com - mai original de atat nu se poate.
Powered by phpBB 2 © 2005 phpBB Group unde e linkul copyright catre phpBB.com ??? crezi k daca lasi scrisul asa ajunge??
dar totusi are un aspect placut...
numai ca posturile astea cu: "atzi vazut ce modificari am mai facut?" sau "ia mai intrati un pic ca am mai modificat ceva" sunt enervante .
Nu ma critica dupa postul asta, ca doar tu ne pui sa criticam forumul tau. E un forum copilaresc cu cateva aspecte bussiness... cate-un kitsch peaici peacolo da' e bun aspectu. Da' eu tot n-as fi utilizator devotat aici.
- xXx
- Utilizator înregistrat
Pai seelview .. Daca stiti cumva phpbb plus .. instalati-l si vedeti cum arata portalul ala in comparatie cu ala al meu ! ...
Si am pus niste chestii in plus pe pagina cum ar fi:
- Jocuri
- Fun-sms
- Love sms
- Fun movies
- Quiz
- Animatii
Si ar mai trebui sa mai pun inca cateva dar .. fac o mica pauza ! ...
PS: Seelview park ti-am furat o comoara ! ...
Si am pus niste chestii in plus pe pagina cum ar fi:
- Jocuri
- Fun-sms
- Love sms
- Fun movies
- Quiz
- Animatii
Si ar mai trebui sa mai pun inca cateva dar .. fac o mica pauza ! ...
PS: Seelview park ti-am furat o comoara ! ...
- DANITE
- Utilizator înregistrat
grija xXx ca s-ar putea sa primesti o Gramatica de a-V-a intre ochii tai exoftalmici...xXx scrie:Grija danite .. Ca s-ar putea sa-ti dau headshoot ! ...
Acuma ia sa va vad ce ziceti !.. Am modificat de mi-au iesit ochii ...
by the way...smileybos got a point!
oricum misto chestia cu "mi-am uitat parola - contacteaza adminu (nearticulat)" - sa inteleg de aici ca daca nu ai nr. de mobil al adminului nu mai recuperezi parola sau parola generata automat de php si trimisa imediat este de fapt opera adminului - mama ce ocupat inseamna ca mai este generand parole! sau sa inteleg ce stim cu totii ca parola se trimite automat fara nici o interventie din partea adminului?