Cum sa fac un forum PHPBB3?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Blank-bboy
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Cum sa fac un forum PHPBB3?

Mesaj de Blank-bboy »

URL forum: -/-
Versiunea phpbb 3: Eu as dori sa fie 3.0.12 sau oricare...
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie?: -
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare?: -
MODurile instalate: -
De cand a aparut problema semnalata?: -
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput): Nu sunt profesionist...am putina experienta...
P.S. Nu am stiut unde e postez , si va rog sa ma intelegeti...daca ati putea macar sa-mi dati un link sau sa ma indrumati ar fi perfect :)
P.P.S. Nu imi merge fillezila deoarece am platforma Windows XP iar pc-ul meu nu este cel mai grozav...daca ati putea sa-mi spuneti unde gasesc alt ''software'' ca sa pot sa-mi fac propiul forum/comunitate ar fi perfect
P.P.P.S. Va multumesc enorm...daca va fi mutat , voi da edit la model...daca este nevoie...multumesc din nou! :mrgreen:
Squad
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Cum sa fac un forum PHPBB3?

Mesaj de Squad »

yukl
Utilizator înregistrat
Server: UNIX/Linux

Mesaj de yukl »

Eu am gazduire de la Blue host si au acolo "Simple scripts" unde dai cateva clickuri si iti instaleaza ei automat phpbb fara sa-ti bati tu capul.
FizZle
Utilizator înregistrat
Server: Windows

Mesaj de FizZle »

yukl scrie:Eu am gazduire de la Blue host si au acolo "Simple scripts" unde dai cateva clickuri si iti instaleaza ei automat phpbb fara sa-ti bati tu capul.
Adevaru-i ca trebuie multa bataie de cap sa bagi niste fisiere in ftp .
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”