Probabil ca multi "vetereni" o sa sara in sus si o sa imi dea linkuri spre alte posturi...dar oricat am cautat .nu am gasit..
So, problema mea este ca pt forumul http://www.karma.ro/forum/ orice user se creeaza (inregistreaza) ...nu imi da nici o eroare la "submit" ..dar cand incerc sa ma loghez ii spune ca nu exista acel user..
si cand ma uit in pagina de administrare imi spune doar ca este un guest ..si atat...
am setat sa nu ceara nici o confirmare la inregistrare...dar tot nimika...
Toti useri ce se creeaza raman "guest"
-
- Nou venit
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Forumul tău nici nu îţi încarcă footer-ul, nu ai toate fişierele urcate pe forum.
Întradevăr după, apăsarea butonului Trimite eşti redirecţionat către pagina de index, în loc de o pagină care să confirme înregistrarea.
Înstalează versiunea curentă a phpBB-ul dload.php?action=category&cat_id=18
Întradevăr după, apăsarea butonului Trimite eşti redirecţionat către pagina de index, în loc de o pagină care să confirme înregistrarea.
-
- Nou venit
am instalat din nou cu ..alta baza de date..nu am reusit sa dau upgrade...BuGsY scrie:Forumul tău nici nu îţi încarcă footer-ul, nu ai toate fişierele urcate pe forum.
10x oricum...
-
- Nou venit
Again..probleme
aseara ..am instalat ultima verisune de phpbb ..si am reusit sa fac un user administrator...totul era ok...
dar stupoare ..acum, dimineata la servici..iar nu pot creea user!! Nu mai stiu ce sa fac...
dar stupoare ..acum, dimineata la servici..iar nu pot creea user!! Nu mai stiu ce sa fac...
-
- Nou venit
am acces la admin page..normal
ideea ii ca am instalat corect ...nu am avut nici o eroare...
si ideea ii ca aseara am reusit sa fac un user..dar dimineata nu..
tare curios
si ideea ii ca aseara am reusit sa fac un user..dar dimineata nu..
tare curios
-
- Nou venit
pls HELP!!!
pls ...HELP
nu pot sa creez user...
am setat sa nu trimita mailuri de confirmare..dar tot nu reusesc ..
in loc sa vina pagina in care sa confirme creearea..apare prima pagina..ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic...
nu pot sa creez user...
am setat sa nu trimita mailuri de confirmare..dar tot nu reusesc ..
in loc sa vina pagina in care sa confirme creearea..apare prima pagina..ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic...
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu mi se incarca pagina de la forumul tau.
Da mai multe detalii -> Date necesare într-un mesaj sau documenteaza-te singur din linkurile de mai jos:
Da mai multe detalii -> Date necesare într-un mesaj sau documenteaza-te singur din linkurile de mai jos: