[Help]SEO MOD pentru phpbb 3.0.12

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
starmedia4team
Nou venit
Versiune: 3.1.1
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

[Help]SEO MOD pentru phpbb 3.0.12

Mesaj de starmedia4team »

Salut baieti am facut si eu un forum cu phpbb 3.0.12 si as vrea sa instalez un mod pentru SEO Permalink POST NAME gen forum.ro/game/counter-strike.html , am incercat o gramada de moduri gen phpBB-SEO-Premod(la care am gasit varianta full dar unele teme nu mi se aranjaza bine),PHPBB_SEO_Ultimate care este doar pentru 3.0.11.
Nu am mai lucrat cu phpbb dar imi place platforma desi este oarecum greu de utilizat daca nu ai foarte multe cunostinte.
Daca ma puteti ajuta si pe mine cu un mod seo adaptat la versiunea 3.0.12 sau o informatie as fi recunoscator.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de dorin »

Sfatul meu este sa treci direct la phpbb 3.1.1. Oricum va trebui sa faci asta mai devreme sau mai tarziu, iar un SEO mod instalat acum nu va face decat sa complice procesul de upgrade.

Daca vrei un mod functional cu 3.0.12, incearca http://www.phpbb-seo.com/en/
starmedia4team
Nou venit
Versiune: 3.1.1
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Re: [Help]SEO MOD pentru phpbb 3.0.12

Mesaj de starmedia4team »

da da asta nu este mod asta este complet si am incercat sa il instalez dar tema nu imi merge pe el si cu auto mod il instaleaza da nu il gasesc:(
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”