Probleme dupa restartarea serverului

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.1.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
DooMFeaR
Nou venit
Versiune: 3.1.1
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Probleme dupa restartarea serverului

Mesaj de DooMFeaR »

Salutari baieti. Am incercat sa caut o rezolvare la problema mea pe google dar nu am gasit mai nimic. Am instalat ultima versiune de phpbb descarcata de pe site-ul oficial si am instalat-o pe un VPS care ruleaza Ubuntu Linux. Toate bune si frumoase pana m-am hotarat sa dau un restart la VPS, deoarece mai rulez si altceva pe el si mi se cerea sa fac asta. Dupa restart, n-am mai reusit sa-mi accesez forumul. Tin sa precizez ca folosesc un domeniu .net (http://www.ts-gaming.net), ultima versiune de phpbb (3.1.1) si nu am instalat niciun alt mod / n-am facut nicio modificare vre-unui fisier .php.

Aici este error log-ul apache:

Cod: Selectaţi tot

[Mon Nov 10 17:06:41 2014] [error] [client 188.173.50.151] PHP Warning:  require(/var/www/ts_gaming/config.php): failed to open stream: Permission denied in /var/www/ts_gaming/phpbb/config_php_file.php on line 107
[Mon Nov 10 17:06:41 2014] [error] [client 188.173.50.151] PHP Fatal error:  require(): Failed opening required './config.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/ts_gaming/phpbb/config_php_file.php on line 107
Aceasta este linia 107 din config_php_file.php:

Cod: Selectaţi tot

require($this->config_file);
Ma poate ajuta cineva?
Anișor
AdministratorAdministrator
Versiune: 4.0.0-a1
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Probleme dupa restartarea serverului

Mesaj de Anișor »

Ai încercat să reinstalezi? Așa poți vedea dacă problema este de la server.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
DooMFeaR
Nou venit
Versiune: 3.1.1
Ext: Nu

Mesaj de DooMFeaR »

Nu as vrea sa reinstalez... Cred ca e o rezolvare mai usoara. Daca reinstalez, merge pana la primul restart.

Am reusit sa rezolv problema! I-am dat un chmod la config.php pe 755 si totul s-a rezolvat. Nu inteleg de ce, dupa restart, fisierul config.php isi schimba chmod-ul.

Multumesc frumos de ajutor!!!
Gotyc
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.x
Ext: Da

Mesaj de Gotyc »

Si eu am avut pe Vps forumul 3.1.1 si mergea dupa restart verifica php.ini sa fie configurat corect... sa nu ai probleme sau ceva dezactivat in privinta cu require;) ce sistem de operare folosesti ?
Scrie răspuns

Înapoi la “3.1.x Funcţionare”