Salutari baieti. Am incercat sa caut o rezolvare la problema mea pe google dar nu am gasit mai nimic. Am instalat ultima versiune de phpbb descarcata de pe site-ul oficial si am instalat-o pe un VPS care ruleaza Ubuntu Linux. Toate bune si frumoase pana m-am hotarat sa dau un restart la VPS, deoarece mai rulez si altceva pe el si mi se cerea sa fac asta. Dupa restart, n-am mai reusit sa-mi accesez forumul. Tin sa precizez ca folosesc un domeniu .net (
http://www.ts-gaming.net), ultima versiune de phpbb (3.1.1) si nu am instalat niciun alt mod / n-am facut nicio modificare vre-unui fisier .php.
Aici este error log-ul apache:
Cod: Selectaţi tot
[Mon Nov 10 17:06:41 2014] [error] [client 188.173.50.151] PHP Warning: require(/var/www/ts_gaming/config.php): failed to open stream: Permission denied in /var/www/ts_gaming/phpbb/config_php_file.php on line 107
[Mon Nov 10 17:06:41 2014] [error] [client 188.173.50.151] PHP Fatal error: require(): Failed opening required './config.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/ts_gaming/phpbb/config_php_file.php on line 107
Aceasta este linia 107 din config_php_file.php:
Ma poate ajuta cineva?