Nu se incarca modificarile.

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.1.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Sycron
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

Nu se incarca modificarile.

Mesaj de Sycron »

Salut, versiunea forumului este 3.1.2 si problema tine de incarcarea forumului, adica daca fac ceva in ACP, ma duc la "intretinere" si nu`mi apar ultimile modificari facute prin ACP, numai dupa ce dau eu ctrl+f5 imi apar, asa se intampla si daca schimb poza la rank-uri, pana acum n`am avut aceasta problema, dar astazi am observat aceasta "problema", mai face asa si la posturile de pe forum.
Webhostul este de la TNI, deci nu cred ca ar fii de la el.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Faptul ca nu apar modificarile imediat in log (vizibil in tab-ul INTRETINERE) nu înseamnă automat şi că modificările nu au fost făcute. Asta e atestat şi de faptul că la reîncărcarea paginii apar modificările făcute. Una dintre cauze poate fi şi conexiunea ta la internet.
Sycron
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re:

Mesaj de Sycron »

dorin scrie:Faptul ca nu apar modificarile imediat in log (vizibil in tab-ul INTRETINERE) nu înseamnă automat şi că modificările nu au fost făcute. Asta e atestat şi de faptul că la reîncărcarea paginii apar modificările făcute. Una dintre cauze poate fi şi conexiunea ta la internet.
Forumul meu primeste flood si imi face asa, dar mai sunt momente cand nu e flood si merge normal....
Puteti inchide topicul.
Scrie răspuns

Înapoi la “3.1.x Funcţionare”