Salut, versiunea forumului este 3.1.2 si problema tine de incarcarea forumului, adica daca fac ceva in ACP, ma duc la "intretinere" si nu`mi apar ultimile modificari facute prin ACP, numai dupa ce dau eu ctrl+f5 imi apar, asa se intampla si daca schimb poza la rank-uri, pana acum n`am avut aceasta problema, dar astazi am observat aceasta "problema", mai face asa si la posturile de pe forum.
Webhostul este de la TNI, deci nu cred ca ar fii de la el.
Nu se incarca modificarile.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re:
Forumul meu primeste flood si imi face asa, dar mai sunt momente cand nu e flood si merge normal....dorin scrie:Faptul ca nu apar modificarile imediat in log (vizibil in tab-ul INTRETINERE) nu înseamnă automat şi că modificările nu au fost făcute. Asta e atestat şi de faptul că la reîncărcarea paginii apar modificările făcute. Una dintre cauze poate fi şi conexiunea ta la internet.
Puteti inchide topicul.