schimbare tema
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.1.2
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
schimbare tema
Salutare, sper ca respect toate regulile forum-ului in acest topic. Am si eu o problema.. Mi-am luat host .com si sincer sunt 'cel mai bun' la phpbb.. Vreau sa pun tema la forum, vroiam sa va intreb daca acest lucru se face din cPanel sau din alta parte.. Sper sa imi dati un raspuns serios si care sa ma ajute. Va multumesc pentru anticipare.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
1.Iti alegi un stil ce functioneaza cu versiunea 3.1.x pe care o folosesti si o descarci pe PC.
2. O incarci arhivata sau nu in folderul
Ca sa verifici daca ai incarcat/dezarivat corect, verifica structura
3.Dupa ce te-ai asigurat ca ai pasul 2 e corect parcurs, mergi in ACP - PERSONALIZARE -> Instalare stiluri, unde vei vedea noul stil si optiunea "Instalare stil"
Daca esti cel mai bun, asa cum zici, de aici sper sa te descurci
2. O incarci arhivata sau nu in folderul
styles/
.Daca ai incarcat arhiva, nu uita sa o dezarhivezi !Ca sa verifici daca ai incarcat/dezarivat corect, verifica structura
forumul_tau/styles/nume_stil/style.cfg
3.Dupa ce te-ai asigurat ca ai pasul 2 e corect parcurs, mergi in ACP - PERSONALIZARE -> Instalare stiluri, unde vei vedea noul stil si optiunea "Instalare stil"
Daca esti cel mai bun, asa cum zici, de aici sper sa te descurci

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Intrebare phpbb.
Dorin iai mai usor tata ca lai bagat in ceata, de nu mai zice nimic
) ... Asa zic toti.