Salut phpbb.
De curand m-am apucat sa fac o actualizare la partea de design la forumul personal. Totul a decurs foarte bine, rezultatul a fost OK, insa..dupa putin timp mi-a aparut forumul cum apare in imaginea de mai jos. Nu inteleg, poate am facut ceva si nu mi-am dat seama, desi..nu cred.
De la ce ar putea fi?
Imagine:
http://s11.postimg.org/gx4e6keoj/Legacy.png
Problema tema
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema tema
Este de la overall_header.html ( de cele mai multe ori) - incearca sa-l pui default din nou, sau sa-l schimbi.
- Ronnix
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.1.1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Cand esti pe site, reimprospateaza pagina prin apasarea simultana a tastelor CTRL + F5.VladG scrie:Salut phpbb.
De curand m-am apucat sa fac o actualizare la partea de design la forumul personal. Totul a decurs foarte bine, rezultatul a fost OK, insa..dupa putin timp mi-a aparut forumul cum apare in imaginea de mai jos. Nu inteleg, poate am facut ceva si nu mi-am dat seama, desi..nu cred.
De la ce ar putea fi?
Imagine:
http://s11.postimg.org/gx4e6keoj/Legacy.png
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.x
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Da, ai dreptate, de la overall_header a fost, am sters din greseala ceva din <head> si.. Multumesc.Adrianix52 scrie:Este de la overall_header.html ( de cele mai multe ori) - incearca sa-l pui default din nou, sau sa-l schimbi.