Problema tema

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
VladG
Nou venit
Versiune: 3.0.x
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema tema

Mesaj de VladG »

Salut phpbb.

De curand m-am apucat sa fac o actualizare la partea de design la forumul personal. Totul a decurs foarte bine, rezultatul a fost OK, insa..dupa putin timp mi-a aparut forumul cum apare in imaginea de mai jos. Nu inteleg, poate am facut ceva si nu mi-am dat seama, desi..nu cred.
De la ce ar putea fi?

Imagine:
http://s11.postimg.org/gx4e6keoj/Legacy.png
Adrianix52
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Problema tema

Mesaj de Adrianix52 »

Este de la overall_header.html ( de cele mai multe ori) - incearca sa-l pui default din nou, sau sa-l schimbi.
Ronnix
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.1
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Ronnix »

VladG scrie:Salut phpbb.

De curand m-am apucat sa fac o actualizare la partea de design la forumul personal. Totul a decurs foarte bine, rezultatul a fost OK, insa..dupa putin timp mi-a aparut forumul cum apare in imaginea de mai jos. Nu inteleg, poate am facut ceva si nu mi-am dat seama, desi..nu cred.
De la ce ar putea fi?

Imagine:
http://s11.postimg.org/gx4e6keoj/Legacy.png
Cand esti pe site, reimprospateaza pagina prin apasarea simultana a tastelor CTRL + F5.
VladG
Nou venit
Versiune: 3.0.x
Ext: Nu
Server: Windows

Mesaj de VladG »

Adrianix52 scrie:Este de la overall_header.html ( de cele mai multe ori) - incearca sa-l pui default din nou, sau sa-l schimbi.
Da, ai dreptate, de la overall_header a fost, am sters din greseala ceva din <head> si.. Multumesc.
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”