Salutare, nu stiu daca a mai fost sau nu aceasta intrebare pusa, insa as dori sa va intreb. Cum as putea sa fac sa apara un "subforum" acolo jos, gen in "legenda" (nu stiu daca am folosit termenul corect). Sa fie sub forma unui "buton" pe care sa dai click si sa te redirectioneze mai usor. Ideea e ca nu ma prea pricep si nu am mai facut asta pana acum, daca ma poate ajuta cineva si sa-mi explice usor-amanuntit, va raman recunoscator. Folosesc verziunea 3.0.12 si este primul meu "domeniu/site" . Am cunostinte, insa nu indeajuns de multe. Va multumesc frumos.
In cazul in care nu am postat unde trebuie, imi cer scuze, abia incep sa ma obisnuiesc pe aici si nu vreau sa mi-o ia nimeni in nume de rau.
Subforum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Subforum
Salut.
Ai postat bine.
Nu prea inteleg ce vrei sa faci.
Poate ai vazut undeva si ne poti face o poza. Ar ajuta mai mult.
Ai postat bine.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Cred ca se refera la afisarea subforumurilor in legenda forumului parinte.Son of God scrie:Salut.
Ai postat bine.
-----------
Intra in acp -> forumuri -> administrare forumuri - > alege categoria -> apasa pe editeaza (forumul care doresti sa aiba subforumurile la vedere) -> cauti optiunea Afişează subforumurile în legendă: alegi DA .
Apoi intrii in subforumuri, la fiecare dai edit , cauti optiunea Afişează subforumul în legenda forumului părinte: alegi DA .
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Da, la asta ma refeream. A mers perfect, va multumesc mult pentru ajutor, cat si pentru timpul acordat. Apreciez mult, va raman recunoscator.
Daca as dorii sa fac lafel si cu "Moderatorii" - Adica sa afiseze tot asa precum "subforumul" si grupul de Moderatori care modeleaza "forumul" respectiv. Cum as putea sa fac?
Daca as dorii sa fac lafel si cu "Moderatorii" - Adica sa afiseze tot asa precum "subforumul" si grupul de Moderatori care modeleaza "forumul" respectiv. Cum as putea sa fac?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
acp -> moderatori forum -> alegi categoriile -> adauga grupuri -> adaugi ce grup vrei -> setezi permisiunile -> aplica. [ asta doar in cazul in care ai acea linie in stil ( forumlist_body.html template) care permite vizualizarea moderatorilor . ]
Succes!
Succes!