Bună ziua,
Sunt foarte nou într-ale forumurilor. Am instalat phpbb iar acum doresc să modific tema, respectiv să instalez tema ”Dualcore”. Am făcut lucrul ăsta de 5 ori dar nu mi-a reușit niciodată. Am căutat tutoriale dar nu am reușit nici cu ele. Practic am instalat tema în cPanel - FileManager - Public_Html - Styles. După etapa aceasta tema îmi apare sub tema default ”Prosilver” în cPanel dar din ”Customize” din platforma forumului nu-mi apare pentru activare. De asemenea doresc să instalez și language pack română.
Am rugămintea ca cei care mă pot ajuta să o facă. Stau la dispoziție și cu alte detalii dacă este nevoie.
Versiunea instalate este 3.1.2
Mulțumesc!
Instalare tema Dualcore.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Instalare tema Dualcore.
Asta e tema? https://www.phpbb.com/customise/db/style/dualcore/
Daca da, aceasta nu e compatibila cu 3.1.2 ci doar cu 3.0.12.
Daca da, aceasta nu e compatibila cu 3.1.2 ci doar cu 3.0.12.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Instalare pachet limba romana
Descarci pachetul de limba din sectiunea Download, il dezarhivezi si incarci folderul ro in languages.
Mergi apoi in ACP - Costomise - Language management - Language Packs, unde ar trebui sa vezi pachetul pentru limba romana. Il instalezi si iti setezi si in UCP limba romana. Clear cache si asta e tot!
Mergi apoi in ACP - Costomise - Language management - Language Packs, unde ar trebui sa vezi pachetul pentru limba romana. Il instalezi si iti setezi si in UCP limba romana. Clear cache si asta e tot!
-
- Nou venit
- Versiune: 3.1.2
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Mulțumesc pentru răspunsuri. Am rezolvat cu tema. DualCore nu era compatibilă cu versiunea mea. Un language pack română pentru versiunea asta știți unde aș găsi? Cele găsite nu sunt compatibile dar nici nu găsesc unul pentru versiunea mea.
Mulțumesc!
Mulțumesc!
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.